YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@onuktekin yani hocam diyorsunuz ki tamam kaymakamlik kazanan secim mudurluguyle ugrasmaz ama guy dguy falan bu kisiler arada kalabilir ki bence soyle bi durum var kaymakamlikta 400 alim var bu adamlar o sinavi gectiyse ysk sinavini da gecmistir ayrica kaymakam olucak adamin ysk olmak icin referans bulabilicegi de yuksek ihtimal o yuzden ben 1051 kisiden bu kisilerden 400 olmasa da en az 300 falan kisinin 100 u ysk ya girmemis olsun diyelim 100 kisi de guy dguy falan oraya kaysa 650 kisi kaliyo yari yariya eleme oldu nerdeyse o yuzden 15 ocak kaymakamliktan once bu sinavi aciklamazlar ve size katiliyorum 175 secim mudurunden 1 yil zonra yarisi birakip gecebilir baska islere bu riski almamak icin ysk daha agirdan almaz umarim
-
@neyseoolur Dguy kazanan birisi çok yüksek ihtimal dguy seçer. Rotasyon yok,Ankara'da çalışacak bu yüzden dguy seçer. Ptt Uzm Yard bekleyen var.Yine rotasyon yok yine çalışma yeri Ankara.Guy da rotasyon yok bir sekilde memleketine dönme ihtimali de var becayişle vs. Merkez bankası açıklandı oradanda vardır birileri. Rekabet aciklanmadi oradan da gidecek. Btk sınavına girip ysk bekleyenler de var. Daha da varoğlu var yani. 175 kişiden 50 kişi kalırsa şaşırmamak gerek. İl göç sınavına girenlerden ysk bekleyen sayısı oldukça fazla. İl göç mülakatında da çok garip şeyler olacak. Yedeklerin hepsine sıra gelecek bence. Sınavların süreçlerinin uzunluğu hem devletin işleyişine hem de bize zarar veriyor.
-
@onuktekin
dediğin gibi hocam ankara,rotasyonsuz,turnesiz,3600 ek g.,çello,bateri vs hakkımızda hayırlısı dostum... -
@neyseoolur Yedek belirlemek bu işin tek çözümü. En az 100 yedek belirlemeliler. Bunun için de yapabileceğimiz bir şey var mı bilmiyorum.
-
Bu bekleyişin heycanı meycanı kalmadı
-
@otuzyılsavaşı Ohh mis gibi :)) Hayırlısı olsun hocam hayırlısı dguy olsun size inşallah
-
Umarım yedek belirlenir. Dediğiniz gibi çoğu insan 1 yerde çalışacak fakat 6-7 listede var... Şahsen ptt uzman yardımcılığı olursa ysk olsa bile feragat ederim.Umarım ysk epey bir yedek belirler..
-
Guyu kazanan ysk yı seçmez kardeş. Adam kendi şehrinde, alıştığı, büyüdüğü, istediği şehirde yaşayacak. Rotasyon falanda yok bu çok iyi bir şey zaten
-
@onuktekin
amin hocam.eyvallah.inşallah sizin de olur ve bu defter kapanır artık.deniz,kum vs hakkımızda hayırlısı... -
Arkadaşım da dguy mülakat tarihini beklemekte aynı şekilde olan çok insan var bence de yedekler kesinlikle olmalı.
-
@otuzyılsavaşı amin hocam inşallah sahilde akdeniz akşamları söyleyip prim kasan ergenleri görüp alay etmeyi bile özledim
-
@mehmetkvl guy emekli olana kadar bu mesleği yaparsa rotasyon yok kardeş. Sayet mudür olmak isterse müdürler rotasyona tabi.
-
@amirim Teşekkürler hocam
-
Bu kadar bekleyişin üzerine bir kazanamadınız yazısı diriyi gömer, ölüyü diriltir.
-
@grado hahaha güzel yorum
-
@grado hocam siz buna bekleyiş mi diyorsunuz, daha yeni başladı
-
keşke günü belli olsada hergün sayfaya bakıp durmasak
-
@samarra1994 Nerde o günler kardeş keşke....
-
@neyseoolur Hocam kaymkamlıkta mülakatan kaç gün sonra sonuç açıklanabılır.Yani en erken ne zaman ve yasal bır zorunluluk var mı?
-
@bordo 15 ocakta açıklancak diyo bekleyen arkadaşlarım geçen sene de aynı süre aralığında açıklanmış dedi