YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@neyseoolur cevabın için teşekkürler kardeş
-
@bordo hocam ben şubat 1 de atanıcakların belli olcağını düşünuyorum eğitim falan da verilecek bize ama göreve başlamıcaz seçimden sonra başlıcaz göreve ama maaşımızı alıcaz ciddiyim baya bu tahminimde
-
Aralık başı-15 aralık-en geç yılbaşı-ocak ortası-1şubat... hadi hayırlısı
-
@politics06 hocam asla aralık ayı demedim dataları alıp ona göre analiz yapıyorum müdürlerle konuştum kaymakamlık ve diğer mülakatların açıklanmaları falan gözönüne aldım seneye bi referandum olucak gibi yani müdürler sadece yerel seçimlerde lazım değil şubatta atamalar olucak nisanda göreve başlanır
-
Ya kardeş kim çıkarıyor seneye referandum olacağını falan pes yani bu kadarına da
-
@mehmetkvl kardeş beyefendi nasippp ne diyim
-
Seneye referandum olacağını bende Ankara da bir seçim müdüründen duydum.
-
@umutsuzz beyler bakın sahada bizzat konuştuğum adamların söylediklerini soluyorum olucak dediklerim
-
Arkadaşlar seçim müdürü nerden bilecek referandum olup biteceğini ya size birşey demiyorum ben zaten ama çokta inanmamak gerekir bunlara o açıdan dedim
-
@neyseoolur neyin referandumu olucak merak ettim hocam konu ne ?
-
@umutsuzz @neyseoolur Anayasa değişikliği gündemi mi var? Neye dayanarak bunu söylediler?
-
@neyseoolur hocam aralık ayını ben demiştim, onu da mülakat günü kurumdan aldığım bilgiye dayanarak söylemiştim, kalan tarihler burdan okuduklarımdan. İşbaşı ne zaman olur bilemem ama en başından beri söylenen bu alımın yerel seçime yetiştirmek için yapıldiğıydı
-
Vaktinde guzel haberler almak dilegiyle bu ulkede secim de bitmez secilen de secicek kisi de diyorum
-
@neyseoolur referandum başka bir şey seçim başka bir şey. Referandum olacak demek başka olabilir demek başka... Neyse dedikoduları ciddiye almamak lazım. Nasipte varsa çalışırız.
-
@onuktekin aynen oyle hocam nasipse olucak diilse daha hayirlisi olsun hakkimizda
-
siz çıldırmışsınız
-
Süreç uzadıkça komplo teorileri ortaya atılıyor
-
Değerli arkadaşlar daha yeni aldığım bir haberi paylaşmak ısıtıyorum mulakatlar Ocak ayı ıcınde de açıklanmayabilir yüzde doksan ona göre kendınızı hazırlayın kaynak çok sağlam emın olabılırsınız ben de en az sızler kadar günde elli defa sayfaya bakanlardanım allah hakkımızda hayırlı olanı nasıp etsın
-
@bordo Hocam gerekçe olarak bi şey gösterildi mi ?
-
@politics06 yok kardeş sadece bu kadarını öğrenebildim