YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@neyseoolur Emniyet her kurum için baştan yapıyormus galiba, bunun yerine arşiv oluştursa erken biter. Özellikle a grubu ilanlarında bir adayın tekrar tekrar gv sorşturması yapılıyor.
-
@öğrenci hocam oyle olmaz çünkü her kurum en güncel durumun araştırılmasını ister kişinin 1 yıl önceki ve 1 yıl sonraki hayatında çok fazla şey değişmiş olabilir memuriyetine engel vericek yeni durumlar doğmuş olabilir
-
@neyseoolur 1 yıl fazla ama en azından 6 aylık yapılsa güzel olur. Böyle gittiği sürece 90 puanlar bile yetmeyecek a grubu ilanlara
-
Ya gercekten merak ediyorum 95 lerle falan atamalar olcak bi kac yila bu puanlari ya asiri zeki kisiler alicak bu adamlarin bu sinavlarla ugrasmamasi lazim ya da asiri bi erfor sarfedilicek bu surec de bi cok kisinin psikolojisini bozucak sozlu mulakat asamalari da zaten hak getire nasip der dururuz biz daha cok
-
Alıntı
Çalıştığım kurumun evrak işleri için dün valilikte bulunuyordum. Sadi güven valiliği ziyarete gelmişti bende işi gücü bıraktıp takibe aldım . Ziyaret sonunda bir fırsatı buldum yanaştım ve kendimi tanıttıktan sonra- ne zaman açıklanacağına dair malum soruyu sordum. Şaka ile karışık “ Bende bilmiyorum ama yeni arkadaşları 2019 bütçesine aldık merak etme cumaya hazır olun” dedi. Hangi cuma dedim gülüşmeler oldu cevap alamadım her şey çok kısa bir sürede oldu
-
@mülkiyemüfettişi kutsal cuma:)) Hocam 2019 butcesi dediyse ve cumaya hazir olun diyip gulduyse ben bundan bu cuma anlamak isterim cumartesi sinavim var Allah im heyecanlandirdin simdi bak beni de umudum yoktu hic
-
@mülkiyemüfettişi hocam sadi güven'den alınan duyum da asılsız çıkarsa şu hayatta kimseye güvenim kalmaz. inşallah bu cuma'dır
-
Ya klüp binasinda transfer haberi yapmak icin bekleyen muhabirlere dondum sitede yatip kalkiyom ders de calisilmiyo tam umudu kesiyom biri bisi diyo hoop bana yalan soyleme inanirim diyen ezel gibiyim ya :))
-
Salı günü cuma namazından sonra mı?
-
Forumdakilerle akıl sağlığımızın devamı için sonuçların bi an önce açıklanması gerekir
-
@mülkiyemüfettişi çok muğlak ifadeler, geçiştirmiş resmen.
-
Bu alım 2018 bütçesinde değil mi?
-
Ahahahah güldüm kafayı yedirecekler en son
-
13.cuma filmi gibi :)) korku ve gerilim
-
Cevap ver seviyor musun sevmiyor musun oyalama beni ya bi insan atansa belki ailesi esi nisanlisi sevgilisi osu busu derken nerdeyse 10 kisi etkileniyo 1000 kisi atansa da atanmasa da 7 8 bin kisi etkilencek bu olaydan
-
@mülkiyemüfettişi değerli dostum yanlış anlama bir şey sormak sormak isterim bu bir espri falan değil demi
-
@bordo whatsappta yazmışlar hocam bende okudum şimdi. Yazılan doğru inşallah dediği de bu cumadır
-
Ne güzel bir haber şunun şurasında 1.5 gün kaldı cumaya
-
@mülkiyemüfettişi hocam bu hikaye gibi geldi bana
-
@mülkiyemüfettişi zaytung haberleri gibi