YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Dünya kupası kahini ahtapot paul gibi bişey oldu bu gidişat.
-
-
Ya su whatsapp grubunun baglantisini bana mesaj atar misiniz
-
@bordo @FC-Real-GDP fc dostlar bu alıntıyı whatsapp gurubunda aldım aynı sorular wp gruplarında da soruldu onlarda sizler bizler gibi "inşallah doğru çıkar temennisinde". Ve Bunu söyleyen arkadaşın yazışmaları gayet inandırıcı geldi bende bu yüzden sizinle paylaşmak istedim. Ayrıca Her hangi bir yorum katmamış direk size paylaştığım gibi ifade etti.
-
@mülkiyemüfettişi ayrıca bir arkadaş tarafından biraz öncede bu iddiayı destekleyen mesaj paylaşıldı
Alıntı
[26/12 22:33] +: Biraz önceki YSK başkanı duyumuyla örtüşen bi duyum aldım biraz önce arkadaşlar yarın öğleden sonra ya da Cuma öğleden sonra açıklanacak diye. Umarım doğrudur
[26/12 22:46] : Kurum içinde yetkili biri arkadaşlar. Daha önce almıştım bu haberi ama emin olmadan paylaşmak istemedim. Şimdi arkadaşın başkanla ilgili paylaşımını görünce bilgilerin örtüştüğünü düşünüp söyledim. Umarım aksilik çıkmaz ertelenmez -
@mülkiyemüfettişi, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@mülkiyemüfettişi ayrıca bir arkadaş tarafından biraz öncede bu iddiayı destekleyen mesaj paylaşıldı
Alıntı
[26/12 22:33] +: Biraz önceki YSK başkanı duyumuyla örtüşen bi duyum aldım biraz önce arkadaşlar yarın öğleden sonra ya da Cuma öğleden sonra açıklanacak diye. Umarım doğrudur
[26/12 22:46] : Kurum içinde yetkili biri arkadaşlar. Daha önce almıştım bu haberi ama emin olmadan paylaşmak istemedim. Şimdi arkadaşın başkanla ilgili paylaşımını görünce bilgilerin örtüştüğünü düşünüp söyledim. Umarım aksilik çıkmaz ertelenmezHerşeyden evvel ne olursa olsun temkinli davranmakta fayda var
-
Arkadaşlar ben kurumdaki daire başkanından bilgi aldım, 24-25 aralık ve en geç ay sonu demiştim. Ama “bence mayıs olur ya aşağısı kurtarmaz” gibi mesajlara daha çok itibar ediliyor. Biz yalancılıkla itham ediliyoruz.
-
@mülkiyemüfettişi hocam elçiye zeval olmaz
-
Arkadaslar bir duyumum yok ben de şarkı paylaşayım bari https://youtu.be/NL2iVBYzc8g
-
@poseidon https://www.youtube.com/watch?v=0gSyfcrK07s Hocam açıklansıdan anamız babamız bu havada soğuk gidilmez desinler öpelim ellerini gidelim ya makama artık yeter :d
-
Yani yarın ya da Cuma heyecanlı bekleyiş yerini ya sevince ya da hüzne bırakacak dimi arkadaşlar , insallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
-
@gencbiraday güzel dileklerin için teşekkürler amin amin amin
-
Su iki günde baya kişi kurum içinden yada yetkili birinden aldığı bilgileri paylaştı Ocak 15 , bazıları ocaktada olmicak Şubat 1 , bazıları Şubat 15 kesin dedi. Şimdi bu Cuma olcak muhabbeti çıktı insallah en doğrusu bu olur yoksa beklicez yine hep beraber
-
Cuma'yı duyan bizler ;
“kardeşler! ” deseydim “kardeşlerim! ”
“bakın yaklaşıyor yaklaşmakta olan
“bakın yaklaşıyor yaklaşmakta olan
“bakın yaklaşıyor...”
yazık, şairler kadar cesur değilimİsmet Özel
-
Abiler ablalar kardeşler daha uyanmadıniz mı hadi biseyler söyleyin heyecanlanalım
-
A bilgisine göre son 30 saat
B bilgisine göre çok var hele şu 30 saat geçsin -
Hadi inşallah. Yarını dört gözle bekliyoruz.
-
Yarın açıklama ihtimali yüzde kaçtır sizce???????????????
Ben de dün bir duyum alıp sizlerle paylaşmıştım.
Bu konuda çok farklı şeyler söyleniyor acaba hangisine inanalım.
Kafamız çok karışık ya ... -
@bordo sizinki Ocak ayı bile aciklanmayabilir duyumuydu sanırım artık yarini beklicez sonrasında 15 Ocak sonra 1 Şubat sonra 15 Şubat hepsini beklicez ama umarım yarin son bulur bu olay
-
@ryan başkan kaynaklı duyuma göre de cuma. Bir yılda 52 cuma var, e buna 2018 in son cumasını da eklersek 53 cuma yapıyor ama hangisi ?