YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Neden yarını bekliyoruz ki illa 5 e kadar zaman çok daha
-
Kim bilir belki yarın,
Belki yarından da yakın.
Belkide ..... -
Ysk siteye reklam alsaydı köşeyi dönmüştü.Hayal kurmayı özledik, önümüzü göremiyoruz.Açıklayın artık..
-
Arkadaşlar az önce kurumu aradım, çok az bi süre kaldı dediler, 15 ocakı bulur mu dedim yok hayır daha erken dediler, sanırım bu kez yaklaşıyor yaklaşmakta olan
-
@politics06 hadi inşlh :))
-
@politics06 umarım o kişi yalan söylememiştir
-
@politics06 Peki YSK'nın bundan haberi var mı?
-
@grado lütfen ama, ben iyi niyetimle paylaştım
-
@politics06 burada hepimiz kader ortağıyız takılıyorum sadece.Sevindirici bir haber
-
Arkadaşlar Ysk yı ben 3 defa aradım sitemizi takip edin dediler size bu bilgiyi nasıl veriyorlar anlamış değilim
-
@politics06 hocam siz ne diyosunuz da bu bilgileri veriyolar ya yani bu cuma aciklanir mi demek istediler ses tonlari nasildi
-
@neyseoolur Hocam merak ediyoruz çeşitli mecralarda mayıs sesleri yükseldi dedim karşıdaki de söyledi
-
Forumda gelen yorumlar üzerine insan kaynaklarını aradım.Sürecin kısaldığı bilgisini aldıklarını ve yarından itibaren sık sık sayfayı takip etmemiz gerektiğini söylediler .
-
Arkadaşlar yakın zamanda açıklanacağını öğrenince zaman daha zor geçiyor sanki ne dersiniz
-
@bedreka surec kisaldi baskan cuma dedi yarin belli olucak bu is hadi insallah
-
Yarın ki haber arkadaşın dediği gibi '' diriyi öldürür, ölüyü diriltir '' cinsten
-
Yarin buyuk gun olucak mi simdi duyum falan yok mu suan baska bisi bilen 5 dk da bi buraya bakiyorum
-
@neyseoolur insan kaynaklarını aramış burdan bir arkadaş onada yarın siteyi takip edin demişler kardeş ondan dolayı yarın büyük gün yani herkes için
-
@mehmetkvl ya umarim dogru soylemistir o kisi de yarin biter bu is sonuc,nasibimiz neyse belli olsun da yolumuza bakalim
-
30/11/2017 tarihli ve 7062 sayılı Yüksek Seçim Kurulunun Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunun geçici 1 inci maddesinin birinci fıkrasının ikinci cümlesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
"Kurul üyelerinden; 2019 yılında görevi sona ereceklerin yerine 2020 yılı Ocak ayında, 2022 yılında görevi sona ereceklerin yerine ise 2023 yılı Ocak ayında yenileme seçimi yapılır."