YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Eylülde sınav sonuçları açıklandığında da kurumu aramıştık, ne zaman neticelenir dediğimizde çok uzatmayacağız 1-1,5 aya neticelenir demişlerdi, hakkımızda hayırlısı olsun ama diğer mülakatlar açıklanmadan açıklamayacaklar gibi
-
@bordo teşekkürler. En azından boşuna umutlanmayalim, beklemeyiz bizde.
-
@bordo neden açıklanmazmış peki kardeş bilgin var mı
-
Aşırı dezenformasyona maruz kalmış teşhisiyle hastalanmadan açıklansa bari
-
@mehmetkvl yok valla
-
Arkadaşlar facebookta zabıt katibi olarak atanan bir arkadaş fotoğraf paylaşmış seçime kadar seçim müdürü benim diye
-
@eserrgndz sorma durumun varsa sorsabilir misin ona, belki haberdardır oda bir şey söyler
-
@eserrgndz Hocam onlar ayrı bi olay zaten, sürecinden en başından itibaren dikkate alınabilirliklerini yitirdiler
-
@mehmetkvl sordum hocam bakalım ne diyecekler
-
@politics06 valla anlamadım hocam görünce şaşırdım sordum şimdi bakalım cevap verecek mi ne diyecek
-
@eserrgndz sağolun anlayışınız için
-
1 subat 15 subat arasi atanicaklar belli olucak ama goreve secimden sonra baslanicak maalesef ama durum bu siteyi arkadasin da dedigi gibi ana ekrana eklemis surekli bakan biriyim ben de fakat ocak 15 ten once aciklanmaz
-
@neyseoolur hocam açıklansın da göreve başlama zamanı sıkıntı değil diye düşünüyorum , adeta tıkandık, ne ders çalışılıyor ne beklemekten vazgeçiliyor
-
@neyseoolur nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz hocam ?
-
Valla erken açıklansa şaşırırdım belli su sonuç secimden sonraya doğru gosteriyor gibi yazan arkadaşlarda sağlam kaynaklardan bilgi aldıklarını söylüyor herseyin hayırlısı gorcez hep beraber
-
Yanlış ata oynadık yine..
-
@neyseoolur, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
1 subat 15 subat arasi atanicaklar belli olucak ama goreve secimden sonra baslanicak maalesef ama durum bu siteyi arkadasin da dedigi gibi ana ekrana eklemis surekli bakan biriyim ben de fakat ocak 15 ten once aciklanmaz
Size göre öyle sanırım. Kendi olumsuz tahminlerinizi kesin diye söyleyip burda insanların enerjilerini düşürmeyin.
-
En erken Ocak ortası olarak yeni bilgi geldi. Güvenlik soruşturmasını bekliyorlarmış
-
@aliyilmaz85 hocam bu bilgi nereden geldi ?
-
Arkadaslar bi emniyet amiri suanda cok fazla talep var onumuzde 7000 e yakin bekcinin 1000 tane emniyet komser yardimcisinin 1000 ysk ve daha bi cok kurumun evraklari var yil sonu suan kaymakamliga ve bekcilere oncelik veriliyo dedi ortalama zaten 3 ayda falan bitiriyoduk dedi bi de