YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@sinavparambitti şubat ayında eğitim mi yoksa mülakat mi açıklanacak
-
@bordo eğitim dedi.Egitimdeki katipler.
-
Benim tahminim en geç haftaya açıklanacağı yönünde.
-
@sinavparambitti o zaman ocak 15 ı geçmez herhalde, tebliğ işlemleri falan var, anca yetişir çünkü.
-
Yeni yıl yeni heyacan az daha sabır...
-
@amirim Hocam sizin nicki görünce yazmadan edemedim, daha net olursak bu hafta ihtimali var mı ?
-
@amirim bu hafta açıklanma ihtimali yok mu sizce
-
Allahın izni ve inayetiyle yarın açıklanır
-
Bu bu duyum falan değil sadece bir dua
-
@zeynep25 aynı fikirdeyiz.Ama ocak 15 geçerse Mayısa kalır.
-
@sinavparambitti seçimler bittikten sonra işe başlamak çok saçma olur böyle bir ihtimal yok bence
-
Beyler ocak 15 özel bir tarih mi kanunlar içinde hatırlamıyorum tam suanda da merak ettim
-
@politics06, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@amirim Hocam sizin nicki görünce yazmadan edemedim, daha net olursak bu hafta ihtimali var mı ?
Çok zayıf bu hafta açıklanma ihtimali, yeni yılın ortası en geç...
-
@amirim yeni yılın ortası 6.ay oluyor, umarım 15 ocak tarihini kastetmişsinizdir
-
@politics06, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@amirim yeni yılın ortası 6.ay oluyor, umarım 15 ocak tarihini kastetmişsinizdir
Ocak ortası
-
@amirim profilinize baktimda kaymakamlık içinde ayni tarihi vermissiniz her ikisinide soylediginize gore kaynaginiz saglamdir diye düşünüyorum sizce neden biraz gecikti bu açıklanma olayi bilginiz var mi ?
-
bence kaymakamlık mülakatları açıklanmadan ysk mülakatları açıklanmayacak. ysk önce açıklanır ve sonra açıklanan kaymakamlığı ortak kazananlar olması durumu ysk'nın işine gelmez bence. @amirim hocam siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
-
@fc-real-gdp sonuna kadar katılıyorum. Kaymakamlığı beklemeleri gayet mantıklı. Çünkü ysk da yedek liste belirsizliği var kesin birşey yok.
-
Açıklanma olayı yalnızca gvs ye bağlıysa zaten şuanda 46-48 iş günü olmuş aşağı yukarı. Ocak ayının ortası gvs sürecinin bitmesine denk gelir mantıklı bence de. Yine de kurum acele edebilir.
-
@fc-real-gdp Kaymakamlık,dguy,guy,rekabet... Mükerrer aday sayısı çok fazla. Bekleyeceklerse bu haziranı bulur. Bunlarla birlikte ysk bekleyen kisi sayısı oldukça fazla. Çok değişik şeyler olacak. Mülakatların çabuk açıklanmaması devlet işlerini de sekteye uğratıyor. Dguy ve guy özellikle büyük problem yaratıyorlar. Alınan seçim müdürlerinden seneye kaç tanesi kalmış olacak çok merak ediyorum.