YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@poseidon hahahaha tamam o zaman söylüyorum 26 aralık. Ama sıktım. Içimden gelen ses böyle dedi.
-
Ben icime dogan diil de ongoru diyelim 1-15 subat gibi atama islemleri bitcek ama gorev basi secim sonrasina kalicak
-
@poseidon bana bir yalan daha söyleme , çünkü inanırım...
-
@poseidon 28 Aralık Cuma 17.00
-
@aliyilmaz85 Kesin bilgi mi yayalım mı?
-
@aliyilmaz85 hocam 29 aralikta hakimlik sinavi var 28 aralik saat 17.00 de bu sinav aciklanirsa kalbim ikisini birden kaldirmaz kesin bilgiyse hazirlikli olcam
-
@alanmağduru kesin bilgi yok.
-
@aliyilmaz85 hocam duyum aldığınız kişi yetkili biri mi
-
@guy-mağduru duyum, ay sonunda açıklanacağı yönünde.
-
@aliyilmaz85 inşaallah en geç bu hafta içinde açıklanır da rahatlarız.gercekten de çok zor ve sıkıcı bir süreç mülakat sürecini beklemek .en azından şu tarihte açıklarız deseler bile yeter.biz de günde enaz 50 defa bu sayfalara girmeyiz
....... -
@aliyilmaz85 hocam duyum aldığınız kişiyi sormuştum ona göre ümitlencem :))
-
Arkadaşlar hazır olun yarın büyük gün bende saat 10.00 diyorum
-
@mehmetkvl hocam sizin yorumlar skor tahmini gibi tutmuyo pek ama bu tutarsa super olurr valla sabah bi uyancaz ve sonucc
-
@neyseoolur haha güldürdün kardeş ya herkes yapmış bir tahmin bende araya sıkıştırayım dedim yoksa kimse bilemez tabi her zaman sınav yapan bir kurum değil ama dün bir arkadaşla konustum bende Nisan mayıs falan hikaye seçimde işbaşında olacak atanacaklar net yani
-
Bugün bulunduğum şehrin emniyet il müdürlüğüne gittim.Benle birlikte diğer 10 kişinin güvenlik soruşturmasının kasım ayının 21. gününde gönderildiği söylendi ve ne eve ne de muhtarlığa herhangi bir polis memuru gelmemiş.Şehir efsanesine dönüşen şu eve gelme ya da gelmeme durumunun mülakat sonucunu etkilediğini savunan paranoya zırvalarına kesinlikle itibar etmeyin arkadaşlar.Nasibimizde neyse o olacak.Sabırlı beklemeler..
-
@grado ne zaman açıklanacağı konusunda bildi edinebildın mi?
-
@grado hangi il kardeş senin
-
@bordo emniyet memuru ne bilsin ne zaman açıklanacağını ysk sekreteri bilmiyor o mu bilecek.
-
@mehmetkvl Elazığ
-
@grado hakkında hayırlısı olsun kardeş seninde