YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@872 8. olur 9.olur ama illa ki olur ama helalinden olur hocam.
-
@öğrenci sizin yorumunuz da bana tuhaf geldi 81 alanla 94 olan arasında fark görmemenizi de anlayamadım. Ilkokulda bile sözlümüz yazilidan aşağı olmazdi.dediğiniz gibi ben de duydum çok az da olsa referanssız gireni inşallah siz de girersiniz referanssız olmasi gereken de bu zaten
-
@öğrenci 1000. ile 1.yi aynı kefeye koyup bizim mantığımızı ilginç, yorumlarımızı garip buluyorsunuz. Bir de 'sen yüksek puan aldıysan mülakatın da iyi geçer zaten' demişsiniz. Evet yüksek puan aldım ve mülakatta da 3te3 yaptım. Ee sonra? Ne yapmalıyım bu durumda onu da söyleyin lütfen. Bu ne ilk başarılı olduğum sınav ne de tüm sınavlarda başarılı oluyorum. Yarım puanla kaçırdığım alımlar da oldu ama hak edenlere dil uzatmadım daha çok çalışmam lazım deyip masanın başına oturdum her seferinde
-
Yahu bugüne kadar bütün alımlar da en az 3 katı mülakat oldu. Listeye 1.sıradan girip yerleşemeyen de oldu listeye sondan girip yerleşen de oldu. Yönetmelikler de sayılar belli. Bu başlıkta ilk defa böyle saçma sapan yorumlar gördüm. Tamam mülakatlar saçma eyvallah ama gidipte listeye sondan giren insanların emeğine laf etmek doğru değil.
-
@eeee En son adayın aldığı puanla aynı puanı alan herkes mülakata çağrılır demiyor mu ? Ee kurum 81 ile kapatmışsa , en yüksek puandan mülakata çağrılacaksa ilk 175 kişi direkt yerleşsin niçin mülakata çağırsınlar?
-
@öğrenci aynen hocam.
-
@öğrenci hem mülakatların adaletsiz olduğuna gönderme yapıyorsunuz hem de listeye sondan girip yerleşenlerin emeğini savunuyorsunuz. Listeye başlardan girip yerleşemeyenlerin emeğini savunmanız daha dürüst bir yaklaşım olur. Onun dışında farklı düşünmemizde bir yanlış görmüyorum fakat binlerce kişinin kullandığı forumda kafanıza göre bu yorum saçma bu yorum garip deme lüksünüz olmamalı
-
Eğer ilk 175 kişi atanacak denseydi, kimsenin sözü olmazdı zaten. Ama sınav ve mülakatın ortalaması alınmiyor mu? Yani mülakat da bir nevi sınav sonucta. Sınavda 1. olan adam mülakatta hiçbir soruyu cevaplayamayabilir. Aksine sonunucu adamında mülakatı muazzam geçmiş olabilir.
-
@872 yani bu demek değildir ki ilk 175e girdim zaten bu benim hakkim referans bulayim falan.
-
@öğrenci evet en mantıklisi bu olurdu keske öyle olsaydi ama oyle değil.Sadece yazılı sınav puanı mülakat yapanların vicdanını sızlatmaliydi biraz bu bnm düşüncem tabi tartismak bile gereksiz zaten
-
@emoward Yahu anlatamıyorum ben galiba? Kurumlar 3,4 ya da burada olduğu gibi 5 katı adayı çağırıp içinden seçiyorlar. Dün böyleydi bugün de böyle... Ben defalarca mülakatttan elendim,benden düşük puanlı olanlar kazandı ama tutupta kimsenin emeğine bu kadar kolay laf etmedim.
-
@872 Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum hocam öyle yorumlar yapılmıs ki ilk 175 kişi hak etti geri kalanlar hak etmedi.
-
92 puan alıp 13 bine yakın kişiden 18. olan arkadaşım sırf referansı, (torpili olan yani yumuşatmaya gerek yok ) yok diye elendi.
Birilerinin hakkını girmeye devam edin torpil yapanlara sözüm burayı okuyorlarsa kul hakkı bilin! -
@872 yazılı sınav puanım 89 sıralamam 73, mülakatım muazzam geçti. neden başarısız olduğumla alakalı da bir yorumunuz var mı??
-
@guney mülakat puanınizi düşük vermislerdir oraya yazsalar nolacak puaninizi halini tavrini beğenmedim derler bisey der cikarlar işin içinden.boş verin olan oldu artık bunları göze alarak çıktık yola ha bir de güvenlik sorusturmasi var tabi kendi adıma orda bi sorun ciktigina inanmiyorum ben
-
@öğrenci mülakatları saçma bulup aynı mülakatlar sonucu sınavda derece yapıp mülakatları da başarılı geçmiş insanların son sıralardan mülakata kalıp torpille yerleşen emek! sahibi insanları normalleştirmişsiniz. Evet anlatmaya çalışıyorsunuz ama sıklıkla kendinizle çelişirken anlamadığım için bana kızmayın
-
@north-remembers Hocam ne güzel yazmışsınız ama torpili olan arkadaşlar zannediyorki adaletsiz olan durum karşısında kendilerini haklı görüyorlar ama bilmiyorlarki yanlış olan sistemi kendi yanlışlarıyla doğru olmayan davranışlarıyla düzelttiklerini sanıyorlar.
-
@emoward Mülakatları saçma buluyorum. Fakat mülakat var mı var.Kurumlar belli adayı başarılı sayıyor mu sayıyor. Buna göre tutupta taban puandan giren insanların hak etmediğini düşünmek gibi saçma sapan yorum yapmıyorum.Sınav anıdır kimi 81 ile mülakata kalır kimi 91 ile... Her son sıradan giren insan torpille girmiyor.Kendimle çelişme gibi gibi bir durumum da yok.Sizinle daha fazla tartışmaya gerek yok.Yolunuz açık olsun.
-
@öğrenci mülakata son sıralarda girenlerin emek vermediğini veya hak etmediğini hiçbir iletimde dile getirmedim ve böyle bir düşüncem de yok. Ben sınavda derece yapıp mülakatı da iyi geçen insanlar bu makamı hak etmiştir ama hakları yenmiştir diyorum. Sizin karşısında duramadığınız olgu bu. Bu sayfaya da son uğrayışımdır bu. Yine yoluma bakacağım Allahın izniyle yeni dereceler de yapacağım ve hakkımı da sonuna kadar arayacağım
-
@erengrgl 3 dakikalık mülakat yapılıyor hocam bu sürede neyi gözlemliyorlar.81 almış bir kişinin 92-93 alan birini geçmesi çok mu doğru.vicdan konusunu mevcut durumda konuşmayalım bence.4 mülakattan elendik hepsindede referans kullanan çoo düşük puanlı Kişiler önüme geçti.ne yapalım peki yüksek puan alıp birbirleri her defasında torpil yapıp önüme mi geçsin.sonra bizde nasip değilmiş diye kendimizi mi avutalım.benim düşüncem şu bir kişi benden bir puan bile yüksek almışsa benden çok hak etmiştir