YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Keşke bugun açıklasalar ya...
-
@petitbeurre emekli olmayacakmis baskan vazgecmis
-
@aslan38 Bence açıklanmaması Başkanın emekliliğiyle alakalı bir durum değil
Güvenlik soruşturmasıyla ilgili bir durumdur. -
@aslan38 yaş haddi :))
-
Güvenlik soruşturması herkese yapılıyor ise bu ay beklemeyelim boşuna.daha ilçe emniyete gelmeyen dosyalar var.evrak yollamamız 2 ayı geçti dedim.cevap olarak daha erken 3-4ay sürüyor genelde diye cevap aldım.inşallah bu yıl bitmeden açıklanır ama bu durumdan sonra benim pek ümidim kalmadı bu ay için
-
@bordo seçim müdürü sadece seçimlerde mi çalışır?:)
-
Bence hayır, şayet öyle olursa o zaman sözleşmeli personel çalıştırlardı.
Sadece seçimden seçime -
Bu hafta artık açıklanmaz.Eger ki haftaya cumaya kadar da açıklanmaz ise Mayıs 'ta açıklanır.Ysk secim dönemi başladığı an tüm işlerini durduruyor.Adaylarin kesinleşmesi, resmî gazetede yayınlananlar felan derken secim muduru eğitimiyle uğraşmazlar.Üzucu ama artık ben mayıs a kadar pek beklemiyorum.Haftaya da açıklanmassa Mayıs kesin gibi.O yüzden önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren twitter dan sayın ysk yöneticilerimize sesimizi duyuralım bu konuda en azından birlik olalım. Haftaya da açıklanma ihtimali çok düşük gözüküyor bu arada.Ama twitter üzerinden biz bu işi çözeriz. Ama hep birlikte el ele .
-
Guvenlik soruşturması dediğimiz ilk aşamada iki polis memurunun eve gelip bir iki soru sorması yanı bu istenilse sınava giren herkese bile yapılsa bir günde bitebilir maksimum yarim saatlik işlem ya klasik devlet işi çok ağır yuruyo yada çok acil gerekli bir pozisyonda değiliz diye düşünüyorum yada denildiği gibi herkese gidilmiyor çünkü İstanbul’da oturuyorum ve İstanbul’daki arkadaslarıma polisler gideli 3-4 hafta oldu.
-
Arkadaşlar Kurum İçi sınavı kazananlar eğitim alıp başladılar mı yoksa eğitim ve başlama için kurum dışı atamayı mı bekliyorlar? Bilgisi olan varsa veya tanıdığı olan varsa öğrenip bizi de bilgilendirebilir mi?
-
@ryan hocam güvenlik soruşturması o kadar basit bişey değil. Dediğiniz sadece bir yönü. Hts kayitları, mernis kayıtları , başka baglantılar vs. ayrintili oluyor yani.
-
@872 biliyorum ilk aşama icin söylemiştim herkes bana daha polis gelmedi diyor ya o yüzden bu ay sonuna kadar umudum var sonrası icin bende seçim sonrasına kalır hemde baya sonrasına kalır dusuncesindeyim
-
@872 hocam atla deve değil .erkan üzerinde teyit şeklinde olan bir şey. Tamamen bürokratik hantallık şu an yaşananlar.
-
@foucault bürokrasi konusunda size katiliyorum. Ama öyle dediginiz gibi basit birsey degil guvenlik sorusturmasi.
-
@872 hocam inanın o kadar karmaşık bir durum yok. Bu işi yapanlar için öncelik sırasında ilk sırada olmadığı için böyle uzun sürüyor.
-
Çok zor ya aralıkta açıklanması artık, imkansız hatta ocak 1 e kadar onca iş tamamlanamaz bence ( ataması, tebliği, yerleşmesi falan)
-
Aralıkta açıklanabilir neden açıklamasın ben o kadar kötümser değilim. kurumun niyeti ortada seçime yetiştirmek. Beklemek lazım. Yapacak bişey yok.
-
@grejuva haftaya Aralık ayı bitiyor. Bi 31 aralık pazartesi var oda 1 ocak tatil olduğu için tatil gibi birşey. Dediğim gibi haftaya cuma açıklanmassa Sonuçlar mayıs a kalır.Bence pazartesiden itibaren ysk twitter sayfasından yskli yöneticilere sesimizi duyurmak lazim.
-
@sinavparambitti kardeş haftaya cuma açıklansa ne olucak, 2 3 günde nasıl hallolucak onca şey mantıklı değil bence
-
Bazi arkadaşlara 10 15 aralıkta sonuclar açıklanacak, ocakta göreve başlatılacaksınız denmişti. Yalan oldu valla.