Tarım Kredi Kooperatifleri Kontrolör Yardımcısı Alımı
-
Arkadaşlar sinava katılmaya hak kazanan 50 lira ücret yatırıyor ya bi arkadaşım yatirmaya gitmiş ayri olarak 45 lira da gönderme masrafı demiş bankacı bu durumla karşılaşan var mı ?
-
@maliyeciniss Hocam banka muafiyet tanımadığı için alıyor bunu.Kurumu arayıp söyleyin genelde bu gibi durumlarda havale ücreti sorunu hallediliyor.Eğer halledemezlerse mobil bankacılıktan eft yapın 3,5 lira alır en fazla.
-
@luthor tamamdir hocam çok teşekkürler
-
Ben internet bankacılığından yatırdım 1.75 tl kesti hocam. Açıklama kısmına sınav ücreti yazmayı ve gönderdikten sonra dekontu e mailime gönder kısmını işaretlemeyi unutmayın.
-
Kaç soru çıkıyor? Soruları kim hazırlıyor? Puanlama nasıl olacak? Tamam %60 demiş ama hangi alan kaç soru kurum sır gibi saklamış.
-
@rorschach159
https://forum.tercihiniyap.net/topic/1959/tarım-kredi-kooperatifleri-10-müfettiş-yardımcısı-alımıBu başlığı inceleyin isterseniz hocam fikir verebilir.
-
@luthor teşekkür ettim. Googleda baktım da hep başka forumlar çıktı burası iyi oldu. Teşekkürler
-
@ozlemm çok iyiymiş teşekkür ederim
-
Bide sınav giriş belgesi falan yok mu , açıklamada sadece makbuz yazıyor
-
Parayı herhangi bir bankanın internet bankacılığından yatırsak bir sıkıntı olur mu? Ziraat Bankası hesabından mı yatırmak gerek.
-
@okahraman07 önemli olan paranın verilen hesaba yatması nerden geldiğinin önemi yok
-
@ahmetugur, içinde söyledi: Tarım Kredi Kooperatifleri Kontrolör Yardımcısı Alımı
@okahraman07 önemli olan paranın verilen hesaba yatması nerden geldiğinin önemi yok
Aynen hocam aradım sordum
-
Sadece dekontla sınava almak baya ilkel bi davranış. Paranın geçip geçmediğini bilgi verirler mi acaba arasak? Bide bu sınavı kendi komisyonları mı hazırlıyor? Yoksa gazi mi?
-
@rorschach159 Dekontları sınava girerken kontrol edeceklermiş ve toplayacaklarmış öyle söylediler.
-
@okahraman07 Paranın hesaba geçtiğini kontrol ediyorlar mı arasak bilgi verirler mi?
-
@rorschach159 hocam o konuda bilgim yok ama mesai bitmeden arayıp sorun isterseniz.
-
@okahraman07 hocam ben parayı başkasının hesabından parayı yatırdım ama açıklama olarak da adımı ve soyadımı yazdım bir sorun olur mu acaba?
-
Sınava katılım kaç kişi olacak acaba
-
@i̇hsan hocam bende sizin gibi yaptım. Arayıp sormuştum. Adınızın Soyadınızın ve sınav ücreti yazısı yazın dediler.
-
@hoyuelo guydan dolayı düşük olabilir diye tahmin ediyorum.