Tarım Kredi Kooperatifleri Kontrolör Yardımcısı Alımı
-
@olursaolur Hocam başvuru elden yapıldığı için talep düşük olabilir diye düşünüyorum.
-
@duyguuu37 bu başvuru çok şaşırtabilir normal şartlarda düşmesi çok zor ama guy gibi de bir sinav var ayni saatte.sevindirebilir
-
Belki bu sorum komik olacak ama;simdi ilandaki derslerden 60 i gecmek ve ortalamamizin en az 70 olmasi gerekiyor,yani hukuk iktisat muhasebe kooperatifcilik basliklarindan 60 i geciyoruz degil mi anladigim bu tek tek dersleri aciklamislar guzel bir sekilde branslari yazmislar bu branslardan degil grubundan o sartlari saglamamiz lazim degil mi
-
@duyguuu37 Hocam ders bazında min 60ı geçmeniz gerekiyor.Ancak bu tek başına yeterli değil her branştan aldığınız puanlarla hesaplanacak genel ortalamanızın da 70i geçmesi gerekiyor.
-
@luthor bende bunu soruyorum hocamgruplara ayrilmis,ama branslari da detaylica yazmislar,yani dersleri,bu durumda derslerden mi saglayacagiz ortalamayi diye dusundum ama;ilanda gruplardan yazio bu durumda iktisat muhasebe hukuk ticari aritmetik.. gruplarindan ortalamayi saglamamiz gerekiyor ben bu anlami cikardim ama ders bazinda zor olmaz mi birde dersler yogun kacar soru olabilir ki
-
@duyguuu37 A,B,C,D,E grupları hocam.Her birinden min 60 genel ortalama 70 olacak.Dil ortalamaya dahil değilmiş ve ticari aritmatik muhasebeden ayrı tutulmuş.
-
@luthor tamamdir hocamben ders bazinda olunca zayif oldugum dersler var bir an o sekilde olabilir mi diye dusundum,su an daha iyi o zaman..
-
Kurumu aradım. Saat 14.00 almalarını talep ettim .değerlendireceklerini söylediler sizinde aramanızı tavsiye ederim bi otobüslük mesafe var arasında
-
@duyguuu37 Başarılar hocam
-
@tysbyno-hi ben sahsen aramam hocam 8 kisilik bir ilan icin,zaten surekli 8 10 15 kisilik alimlarda ayni isimler dönüo,onlarin girmelerine karsi degilim inanin,puanlarina da saygi duyuyorum ama boyle bir imkanim varken girebilmeleri icin kamuoyu olusturmam acik oldum biraz galiba ama
-
Guya başvuranlar başvurdu mu acaba?
-
Sınava çoğu kişi gelmez gbi bunun
-
@buhara gelmeyecek olanlar keşke başvurmasa düşük puanlılara da şans doğsa.
-
@okahraman07 ben guya basvurdum hocam ama gelirse bana bu sinava girecegim
-
Rotasyon olmasa muazzam bi is maasi da iyi
-
@duyguuu37 anladım hocam hayırlısı olsun.
-
@okahraman07 Öyle tabi hocam.
-
Bu evraklar ne böyle uyaptan dava var mı yok mu diye belge istiyorlar kardeşim adli sicil kaydı istesene uyap nedir?
-
@rorschach159 onu okuyunca ben de bi saygı duruşuna geçmiştim :)))
-
@olursaolur sonuç olarak ne götürdün hocam?