Tarım Kredi Kooperatifleri Kontrolör Yardımcısı Alımı
-
@rorschach159 sonuç olarak guy sınavıyla çakıştı hocam basvurmamayi yegledim:)
-
Arkadaşlar ben başvurdum 1 kontrolün 1 müfettiş ile de görüştüm işten soğuttular beni sürekli geziyorlarmış ve bu gezme 5 10 yıl değil meslek hayatın boyuncaymış adamların evi yok otelde lojmanda kalıyorlarmış aldığın maaş zaten yemek içmeye gidiyor dışarda yiyorsun hep ders çalışmaya vaktimiz olsa bu işte durulmaz diyolar.. bana guy gelse asla basvurmazdim simdi bu gelse girecek miyim sınava onuda bilmiyorum ama guyun üzüntüsünü biraz telafi etmek istedim. Sizler aldınız mi bilgi hiç ?
-
@maliyeciniss bana da guy gelmediği için başvurdum bugün. Gerçi bunun geleceğini de düşünmüyorum ama neyse. 5 yıl içinde çıkma mevzusunu sordum başka kuruma geçerken bu tazminatı ödemek zorundamıyız diye. Oradaki kişi de 657 e tabi olmadığımız için ödemek zorundasınız dedi. Tutarı sordum. Son yatan maaşın 5 katı dedi. Hadi en düşük 3000 olsun maaş 15000₺ tazminat ediyo. İşten çıkmak için piyango vurması lazım bir de bu ilana başvurup da guy a girecek arkadaşlar başvurularını geri çekerse en azından fazladan birkaç kişi daha sınava girebilirse hak yenmemiş olur.
-
@ahmetugur hocam bizzat kontrolör olan çocukla konuştum 3 yıl önce olmuş evet 5 yil içinde çıkınca tazminat var ben 3 yıl önce 30bine imza attim simdi biraz daha fazladir dedi
-
@maliyeciniss üstüne bir de 5 yıl tayin isteme hakkı yok ama evlilik durumu vs ile var mıdır bilmiyorum onu sormadım. 657 dışında evlilik dolayısıyla tayin oluyo mu bir fikrim yok.
-
@ahmetugur yok hocam aynen ah guy ah dedim bi kez daha ama napalim nasip
-
@maliyeciniss hakkımızda hayırlısı artık
-
@ahmetugur hocam ben guy a basvurdum ama siralamaya girersem buraya girecem,keske es durumu sorabilme imkanimiz olsaydibirde bir ustte arkadasimizin dedigi gibi kotuledi mi meslegi yani kotulemek derken zorluklarini filan Anlatti mi,bu arada cikis icin 6000×5 oluyor maas 6000 de
-
@duyguuu37 aslında sorma durumum vardı da aklıma gelmedi ben ceza tutarına yoğunlaşmıştım o ara arkadaş mesleğin zor şartlarından bahsetti heralde yoksa kötü bir meslek değil gördüğüm kadarıyla
-
@ahmetugur yani dedikleri gibi surekli gezinti halindeyiz oyle mi hocam,ben ilcede yasiyorum kooperatif de oyle bir calisan olsa gidip konusacagim ama mumkun olamadi,keske es durumunu ogrenebilsek bir calisan yazsa ne guzel olur
-
@Antimülakat hocamizin aceba meslege dair bilgisi duyumu var midir?
-
@duyguuu37, içinde söyledi: Tarım Kredi Kooperatifleri Kontrolör Yardımcısı Alımı
@okahraman07 ben guya basvurdum hocam ama gelirse bana bu sinava girecegim
Şu yaptığınız hoş bir şey mi ? Guydan bu kadar canımız yanmışken hiç mi vicdanınız yok ? Sınavlar farklı gün olsa hepsine gir kimseyi ilgilendirmez. Ama sınav aynı gün. Hem guy sınavından hem de bu sınavdan birer kişinin hakkına giriyosun. Yazık
-
Şu UYAP dava belgesini ne aldınız arkadaşlar? Dava dosyası sorgulama var ordan da çıktı alınmıyor
-
@kennedy siz beni tanimadan yorum benim hakkima girmiyor musunuz?bu sinav guy dan daha once acilmis olsaydi ya da bu sinava girebilecegim kesin olsaydi guy dan basvurumu cekerdim ama bu sinavin girisleri hala muallak liste belli degil ve alim 8 kisi eger ki bu alim 20 kisi olsaydi yine ihtimal gorur guy dan basvurumu cekerdim,80.53 puanim var velev ki puanim 85 ve ustu olsaydi yine guydan basvurumu cekerdim,ben basvurumu yaparken personellere bile sordum kac kisi oldu puan tahmininjz nedir diye sirf guydan basvuru cekme ihtimalimi dusundum merak etmeyin ben sizler ve benzerleri gibi gereksiz duyar kasmiyorum,ayrica belirtmek isterim ki bunlarin hicbirini dusunmeyip ikisine de yayila yayila basvurumu yapardim kimseyede aciklama yapmazdim,demek ki benimde belli sureclerim ve kurumlara dair belli ongoru ve beklentilerim oldu,haktan soz ederken hakkina girdiginiz insana dikkat ediniz basarilar.
-
@rorschach159 sadece o gorselin ciktisini alsaniz yeterli hocam farkli kaydet deyip yazdirin
-
@duyguuu37 Katılan rolüyle açılmış bi dava var onun da açıklamasını yaparım madem öyle tamamdır teşekkür ettim
-
@rorschach159 hocam zaten bir kamu olmadigi icin sorusturma sureci cok uzun detayli olamiyor galiba ozellikle feto icin bir davayi merak ediyorlar,rica ederim
-
@duyguuu37, içinde söyledi: Tarım Kredi Kooperatifleri Kontrolör Yardımcısı Alımı
@kennedy siz beni tanimadan yorum benim hakkima girmiyor musunuz?bu sinav guy dan daha once acilmis olsaydi ya da bu sinava girebilecegim kesin olsaydi guy dan basvurumu cekerdim ama bu sinavin girisleri hala muallak liste belli degil ve alim 8 kisi eger ki bu alim 20 kisi olsaydi yine ihtimal gorur guy dan basvurumu cekerdim,80.53 puanim var velev ki puanim 85 ve ustu olsaydi yine guydan basvurumu cekerdim,ben basvurumu yaparken personellere bile sordum kac kisi oldu puan tahmininjz nedir diye sirf guydan basvuru cekme ihtimalimi dusundum merak etmeyin ben sizler ve benzerleri gibi gereksiz duyar kasmiyorum,ayrica belirtmek isterim ki bunlarin hicbirini dusunmeyip ikisine de yayila yayila basvurumu yapardim kimseyede aciklama yapmazdim,demek ki benimde belli sureclerim ve kurumlara dair belli ongoru ve beklentilerim oldu,haktan soz ederken hakkina girdiginiz insana dikkat ediniz basarilar.
Yalnızca boldladığım yeri yazmanız yeterliymiş. Çünkü şu an tam olarak bunu yapıyorsunuz. Çok düşüncelisiniz guy başvurunuzu bile çekermişsiniz vay be. Gereksiz duyar kasan ben değilim sizsiniz. Neyse tartışma uzamasın Allah gönlünüze göre versin. Sadece şu sorunun cevabını merak ediyorum. Guy sınavında bir kişinin hakkına girdiğinizi kabul ediyor musunuz ?
-
@kennedy peki tarim kredi listesine giremezsem siz bu soylediklerinize pisman olacakmisiniz,cunku su an belli olmayan liste icin bana saldiriyorsunuz,neyse hanimefendi ya da beyefendi siz duyarli bilgin ve dini vecizeleri cok iyi bilen insanla ben gibi cahil yarisamaz,haklisiniz duyariniz icin sizi tebrik ederim ben henuz o mertebede degilim haddimi de bildirdiniz sag olun ama artik sayfayi bununla mesgul etmeyin hos kalin
-
Yaklaşık 1.5 milyon nüfuslu Samsundan başvuran 3.kişi bendim. Bu sınav 70'lerde kapatabilir kimse şaşırmasın.