Tarım Kredi Kooperatifleri Kontrolör Yardımcısı Alımı
-
@duyguuu37 İlanda 5 yıl içinde istifa edilirse tazminat ödenir maddesi var ona dikkat et.
-
Arkadaşlar kaçla kapatır acaba ? Posta ilede başvuru olmuyoda fuzuli gitmeyeyim teee trabzona diye var mı öngörünüz geçmiş yıllara dayanarak ?
-
@duyguuu37 hocam bikac ay erken baslamak icin riski ciddi sekilde artiracaksiniz. Deger mi siz karar verin tabiki ama bence degmez. Ticari aritmetik zorlayabilir, oturup pratik yapilmasi gereken bi ders
-
@duyguuu37 sınava 160 kişi girecek eğer saatini değiştirmezlerse herkes tercihini guydan yana kullanır. Puanlarda düşer aksi takdirde çok düşmez gibi
-
Tarım kredi kooperatifleri kontrolör yardımcısı 2018 temmuz maaşı 6.000 TL üzerinde deniyor.
-
Bu kurumun müfettişlik alımında asil yedek hepsi erkekti bunda da böyle olur mu? Daha önceki kontrolör alımında 33 kişi alınmış listeyi aradım ama bulamadım bilginiz var mı?
-
@1umut ticari aritmetik biliyorum hocam meselem isletme ekonomisi kooperatifcilik ve is hukuku tabi birde 80.5 icin gidip sivasa basvuru yapacagim aceba duser mi birde sinav icerigini hic bilmiyorum maglum baraj sarti konulmus her ders icin
-
@burcuburcu Aynen hocam bende araştırdım 2015 ilanında 5000 üstü diye konuşulmuş.Birde yılda 16 maaş+prim olayı varmış sanırım.Buna ek olarak harcırahlarla birlikte iyi bir maaş getirisi oluyormuş.
-
@elinor-ostrom hocam bunda alinir mi kadin bilmiyorum ama kurumda calisan kadin kontrolorler mevcut. Mufettislik gibi degil bu
-
@duyguuu37 hocam insanlar hem guya basvurup hem de buna basvurrsa sira gelmez ama diger turlu dusebilir. Mufettisligi bile cok yuksek kapamadi yanlis hatirlamiyorsam
-
@luthor Bu şartlarda istifa eden olmaz heralde tazminat durumunu kafaya takmayabiliriz. Diğer bir düşünce de istifa eden olmasa neden böyle bir şart konulsun? Mobing falan mı oluyor diye geçiyor aklımdan.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Tarım Kredi Kooperatifleri Kontrolör Yardımcısı Alımı
Kontrolör yardımcısı ney ya stajyer kontrolör olacak o
Yanlislik olmus sayin kontrolörüm , hemen düzelttirelim
-
@burcuburcu Hocam bunun müfettişliği geldiğinde ben şartları hiç bilmediğimden tazminata takılıp başvurmamıştım.Sonra forumdan bir arkadaştan öğrendiğime göre maaşları oldukça yüksek olduğu için tazminatı ödemek çok problem olmuyormuş.Tek problemi turneler oldukça yoğun oluyormuş.
-
Kontrolor geliri 6-6.500 filan bulur toplamda
Mufettis geliri 8-9
Bolge avukatlari 10 bine yakin alir
Daire baskanlari 20-25bin
Daha ustleri demeye gerek yok:) maaslar normal devlet maasi kadar da kurumda ek gelirler cok -
@1umut hocam buraya nasıl avukat olunuyor KPSS ile alım yaptığını görmedim henüz.
-
@burcuburcu calisma ortami iyi hocam mobing yok bildigim kadariyla,kurumu az cok biliyorum bu sekilde calisma sarti duz memuriyetinde bile var,neden var inanin bilemiyorum ama bir sey daha soyleyim isi birakip da simdiye kadar bu tazminati odeyen pek olmamis,mufettis alimimiydi memur alimimiydj tam hatirlamiyorum kooperatif de personeller ile gorusmustum bu sarti.
-
Guy a başvurup buna da başvuran bir kesim olacaktır cunku seçtiği ile kesin gelir gozuyle bakamıyor insan
-
@burcuburcu hocam soyle soyleyim. Bolge birlignde avukat acigi oldugu zaman basvuru yapanlardan aliniyor diye biliyorum. Kpss ile degil galiba. Ama suan 5yil avukat yapmis olma zorunlulugu var. mesela bi bolge birligi avukatini soyle almislar, kendisi kurumun duz memurluguna basvurmus. Bakmislar hukuk mezunu, o an o bolgede avukat acigi varmis. Avukat olarak almislar. Tabi bu eski bi zaman 10 sene evvel:) suan bazi bolgelerde avukat acigi var diye biliyorum antepte filan galiba. Ama alim olmadi daha, yaparlar mi , yaparlarsa da ne zaman yaparlar vs biraz karanlik:) ama cv birakmakta fayda var
-
@1umut sitede bu puanlara ilanlara ulasamiyorum gorebilsek iyi olurdu
-
@olursaolur evet hocam haklisiniz ama guy icin ilinden suphe duyan genelde 75 76 77 78 grubu(patlama yapacak il haric) bu puanlara kadar duser mi sizce