DGS 2018
-
@burcuburcu yoook
-
Açıklanmış arkadaşlar fakülte önerilerinizi bekliyorum
-
@genclerbirlikli Sıralama nedir hocam?
-
sayısalda 20bin nasıl çok mu düşük
-
EA 597 OLAMAZ YA 304.637 PUAN
-
@cinnamon siralama ea 55 söz 34
-
@genclerbirlikli amacin kolay bitirmekse ozel burslu yaz calismadan sinavlari geciverirsin:) ama ben olsam gelir mi bilmiyorum ama au hukuk yazardim. Zorsa zor
-
Hamdolsun sayısal 0 puan ea 205
-
@1umut ankara bitmez hocam zor
-
@genclerbirlikli en oluru gazi gibi sana:) ama amacin rahat gecmekse ozel burslu da dusunebilirsin. Ozel hukuklarin sinav sorularini gormus biri olarak calismadan bile o sinavlari gececegine garanti veririm:) hayirli ugurlu olsun hocam:)
-
@1umut özelleri hiç düşünmüyordum da kolaysa bi araştırayım hocam çok teşekkürler:)
-
devlet üniversiteleri hukuk bölümlerinde kaçıncı sıralamaya kadar gelme ihtimali olur?
-
@genclerbirlikli
o kadar da zor değil hocam çoğu sınavlar test oluyor.biliyorsundur.notlar zaten hazır tebrikler hocam. -
@genclerbirlikli tebrikler kaçar net yaptınız okul ortalamanız kaçtı seneye bende düşünüyorumda sıralamanız iyiymiş
-
@yazgan okul ortalamam 3.16 63.2 gelmiş okul puani. Sayısalda 42 ye 4 sözelde 56 ya 4 doğru yanlış sayısı
-
Of cok heycanli.
Hukuku hukuk okumak icin degil de babamin dilinden kurtulmak icin okumak istiyorum gerci. Ins seneye basarili olabilirim:( -
@otuzyılsavaşı notlar hazır da sınavlardan 1 ay önce hazırlanmak lazim oturup. Zor ya yürütemem
-
Siralama 544 ankarada gelir mi bi yer acaba arkadaşlar
-
Ya bazı üniversiteler 2.sınıftan başlatırken bazıları hazırlıktan başlatıyor onlardan uzak durmak lazım. Hazırlık 1 yıl boşa gidiyor demedi demeyin . Ankarada En iyi Ankara hukuk sonra gazi vardı kaldırıldı maalesef ve hacettepe var .Diğerlerinin hazırlığı var bildiğim kadar.DGS ile hukuka geçipte hazırlık okumak kadar kötü bişey olamaz bence
-
@dododenizli Ankara'da geçen sene olsa belki tutardı da bu sene kontenjanlar 100 azaltıldığı için tutmaz Ankara'da .Eskişehir Anadolu , Selçuk üniversiteleri hayırlı olsun sana . Hem bunlarda hazırlıkta yok.