DGS 2018
-
Bugün sınav oldu bitti, yok mu giren koca forumda
-
Dikey Geçi(ri)ş Sınavı oldu dikey dikey geçti
-
@rootofallevil hocam sen de mi girdin mat nasıldı
-
Sorular günden güne zorlaşıyor. Gördüğüm kadarıyla ÖSYM yine yeni soru tipleriyle adayları baya zorlamış. Anlaşılan o ki eskisi gibi girdiğim sınavdan iyi puan alırım anlayışını ÖSYM yok etti.
-
Ösym bu sene yaptigi sinavlarda zorladi gercektende. En son yapilan universite sinavida oyleydi. Bakalim yarin kpss de ne tur fantazi sorularla karsilasacagiz. Hep bir soylenti vardir sizlerde duymussunuzdur cift yillarda yapilan sinavlar zor oluyor diye. Hayirlisi diyelim artik.
-
@genclerbirlikli girdim üstad doğru yapabildiysem 20 doğrum çıkar herhalde
-
@rootofallevil hedef hukuk mu
-
Yarın için heyecanlandırıcı bir haber !
-
Sınava giren iki arkadaştan aldığım bilgiye göre Türkçe paragrafları çok uzun ve oyalayıcı, matematikse alışılmışın dışında problemler içeriyormuş.zaman problemi yaşanmış.Ales'in daha kolay olduğunu söylediler.
Umarım bu haberi bana veren arkadaşlarım beceriksizdir de o yüzden bu yorumu yapmışlardır -
@buseneatanıyorum turkce o kadar uzun ve oyalayıcı değildi hocam ya. Kpssden daha kolaydı ales düzeyini geçtim
-
@genclerbirlikli sınavdan çıkan arkadaşların yorumuydu inanın ben bilmiyorum.demek ki benim arkadaşlar biraz beceriksiz buna sevindim
Umarım yarın Türkçe'de yıkılmayız.Telefon kulübesinde halay gibi saçmalamamalarını diliyorum -
Sayin @cinnamon sizin de goruslerinizi alalim:)))) seneye gireceklere yol gosterici olsun pls!
-
@buseneatanıyorum ösym süprizi seviyor hazırlıklı olmak lazim
-
@genclerbirlikli hocam seni hukuga 3 evetle ugurluyormuyuz insallah:)))
-
@1umut bakalım hocam bir umut
-
@genclerbirlikli aynen:) ama bu sınavla zor
-
Türkçe’deki akılda kalan tek cümleyle durumu özet geçeyim;
“Başarı sadece sözlükte çalışmaktan önce gelir.”
Türkçesi orta zorluktaydı ama matematiği zorlayıcıydı. Ben hazırlıksız girince -yapacağım hazırlık bilgi seviyemi arttırmaktan çok hızımı arttıracaktı- haliyle yetiştiremedim. Türkçe için bilgi pek ölçülmüyor, matematikte de temel düzey bilgiler yeterli ama başarılı olmak için hız gerekli. Matematikte öyle sorular vardı ki Türkçe paragraf sorularından uzundu.
Naçizane yorumum budur. -
@cinnamon tesekkurler:))
Is temposunda dgs calismak zor olur evet ama bakalim nasil gelcek senin. Insallah bu sene istedigin okula kaydini yaptirirsin da seneye sinava girmezsin 1 rakip 1 rakiptir:))))) -
@rootofallevil ortalama nasıl hocam bende 3.16 mi ne vardı
-
@genclerbirlikli sizin iyiymiş yine benim 2.93