2018 KPSS Genel Kültür Soruları
-
@sinavparambitti
. Ya da Sürgün yanlış hatırlıyor olabilirim -
@sinavparambitti 3.sü padişahın yürütme yetkileri yoktur gibi bi şeydi.
-
@tiebout hocam kanun filan hatrima gelmiyor hiç. Nufus planlamasi fertlerin istedikleri xaman istedikleri cocuk sayisina sahip olmalaridir yaziyordu veya buna benzer bir sey ama ne hangi donemden sonra durdurulmustu diyordu sizce almanya ya o kadar gocun olmasi ikinci dunya savasindan hemen hemenn yeni cikilmasi boyle bir donemin baslangici olabilir mi bu donem olsa olsa 1980 le baslar 2005 e kadar surer. Ben cocuklugumdan hatirlarim her her yerde nufus planlamasi propagandasi yapiliyordu
-
@er-tuğrul, içinde söyledi: 2018 KPSS Genel Kültür Soruları
@sinavparambitti padişahın Yürütme yetkisi kaldırılmıştır sözü yanlışti
Aynen hocam
-
@er-tuğrul ilkokulda hoca anlatırdı net olarak hatırlıyorum nüfus planlamasını
-
Arkadaslar masif arazi sorusunda Erzurum Kars yoktu Bitlis çevresini vermişti soruda.Şahsi fikrim o sorunun cevabı Ege bölümünde işaretlenmiş yerdi
-
Ösym cevapları yayınlamış ama %10
-
@haticeaydinn hocam ais.osym.gov.tr üzerinden tüm sorulara ulaşabiliyorsunuz.
-
Geçen yıl 76.5 nete 83.2 puan geldi bu yıl 77 net var çift yıl tek yıl fark nasıl olur kaç puan civarı gelir?
-
@vlkrt genel istatistiklere göre hocam çift yıllarda puan bir tık daha düşük geliyor fakat bu yıl sınav kolaydı zordu tartışması çok yaşandı o yüzden bu sene sürpriz de yapabilir.
-
@vlkrt Geçen yıl GY 44D 10Y GK 46D 14Y ile 86 almıştım hocam. Bu yıl GY 50D 10Y GK 43D 13Y yaptım. Hesaplama programlarında 88 küsür geldi. 2017 ye göre ama bu puan. 2016 puanı 87 oldu. Sanırım çift senelerde 1-2 puan düşük geliyor tek senelere göre. Tabi standart sapmada var. Kesin bişey demek güç.
-
@vlkrt benim 75 netim var 80 gelir mi ya da 79
-
arkadaşlar bildiğiniz sağlıklı bi not hesaplama sitesi var mı ?
-
eski puanlarımı girdiğimde virgülüne kadar aynı çıkmıştı.
-
Arkadaşlar 90 nete kaç puan gelir? Sorular açıklanmış.
-
@veblenist sizi tebrik ediyorum , 84 nete kaç puan gelir hangi siteden hesaplamak gerekir arkadaşlar ?
-
@ysldyg hangi site acaba
-
@bonus bence gelir.
-
@haticeaydinn kpss uzmanı diye bir site. Siz de deneyebilirsiniz geçen yılki netlerimden sağlamasını yapmıştım
-
@haticeaydinn hocam şimdilik kpssuzmanini kullanabilirsiniz oldukça başarılı, inşallah yakın bir zamanda bizim sitemizin hesaplama robotlarını kullanacaksınız