2018 KPSS Genel Kültür Soruları
-
Göç nedeni olarak kamulaştırma cevabı doğru idi değil mi
-
@atlantiss23 sapka ?
-
@falanfilan Arazi toplulastirması olmalı cevap. Cünku arazilerin bölunmesi göç nedeni
-
@ekonomi şapka kanunuda var. Az önce bir arkadaş kanunu yazdı. Korunan inkılapları
-
@er-tuğrul ama haritadaki yer daha yukarılarda bu yerseydi Muğla tarafını göstermiyordu sanki
-
@noyanna hocam batıcı tevfik fikret.
-
@fc-real-gdp yanlis biliyomusum hocam haklisiniz
-
Sınav kolay felan değildi bazı sorular kolay olunca millet kolaydı diyip geçiyor. Matematikten kaç kişi 25 üstü bekliyor acaba kolaydısa ve tarih ve coğrafya toplamından kaç kişi 40 üstü net bekliyor merak ediyorum açıkcası . Tarih ve coğrafyadan bildiğin zorlamışlardı. Matematikte zaman yetmedi. Geometrisinin bir açı çember sorusu kolaydı geometride zordu. Bence 2016 KPSS e daha kolaydı. 2016 KPSS sanki geçmiş yılların soruları toplanıp sorulmuş gibiydi
-
Urfa Mersin sorusu ?
-
@david20 hocam matematiği sona bırakan 25 tane işaretleyemiştir zaten
-
@müellif, içinde söyledi: 2018 KPSS Genel Kültür Soruları
@erkansercan hocam o çeldiriciydi ama sakalarda tomris hatun vardı ya
Sakalar topluluk diye biliyorum hocam devlet-topluluk ayrımını yapmak lazım
-
@ilanmılano hadi ya çok emin işaretledigim soruydu oysa ki
-
@hoyuelo yükselti.Bu arada masif arazi sorusu ege olucak çünkü masif arazide deprem riski düşük ege kırıklı yapıda masif değil
-
Bu sinav sorularinin tamami aciklanacak mi aciklanmayacak mi?
-
@summer mentese yoresi masifdir ege bolgesini neden genel olarak ele aliyorsunuz dogu anadolu civari gosterilen yer masif degil tam fay hattinin ustu
-
Tarihteki o meşhur soru kadın erkek değildi cvp zira o çeldirici idi zannımca doğru yanıt hükümdarı önceden belli olmasıydı ki bu asla düşünülemez Kut anlayışına terstir kim güçlü ise ve başarırsa O başa geçer taaaki fatihe kadar böyle idi bu saygılarımla
-
@siyahbeyaz evet kadın tabiki çok önemli idi fakat taht erkek evlatlar arasında bşr mücadele konusudur
-
@siyahbeyaz bence de hukumdarin belli olmasi
-
@er-tuğrul bu soru yüzde 90 ı ters köşe yaptı bence hocam
-
@siyahbeyaz bu soruda kendimi çok yalnız hissediyordum ilk Tomris geldi aklıma dedim ki sonra bir tane çıkmış kaideyi bozmaz ve tahta kavgaları yaygın oluyor bunun sebebi de önceden belli olmamasıdır diye dusundum. Önceden böyle olsa o meşhur taht kavgaları sözü gecmezdi bence islamiyet öncesi için.