2018 GK - GY Kaç Net Yaptınız, KPSSP3 Kaç Puan Bekliyorsunuz?
-
@north-remembers < Nette 89 92 aralığı çıkıyor çift yılda değişiyor diyorlar. Burda da sormak istedim o yüzden.
-
@audit bölüm nedir?
-
@uruk-hai kim diyor süre sıkıntısı olmadı diye
-
@haticeaydinn benim de girdiğim sınıf sıcaktı pencere kenarındaydım aşırı güneş geliyordu. Perdeyi çekince de en ufak esintide perde suratımda bir elle soru çözüp bir elle perde tuttum
-
P3 ile baya alım olur yine. Alan gibi değil. 80 üstü gelse mülakatlara kalırız.
-
@kartel06 Son 2 yılda binlerce ihraç oldu, 2018 - 2019 alımları çok olur inş da atanırız . Sınav kolay old için 85 lerle mülakatlara kalınır diye düşünüyorum. En azından İibf mezunları için. 80 puanın etkisi olacağını düşünmüyorum bu sene
-
@shine91 Sıralar da küçücüktü , sallanıyordu, üstü delik deşikti
-
83 84 nete kaç puan gelir tahminen kpss uzmanı sitesinden hesapladım 85 puan geldi yine böyle mi gelir yoksa sınav kolay diyorlar o yüzden daha mı düşük gelir tahmini olan var mı ?Şimdiden teşekkürler
-
@araskar 81 falan gelir hocam , benim geçen sene 81 nete 81,6 geldi bu sene biraz kolaydı ve çift sene olduğu için o nete geçen seneki puanım gelecektir
-
@araskar aa çok pardon ben alan grubu sanarak yazdım bunu hocam affola gk gy ymis ona bı fikrim yok
-
@okanugur sorun değil kardeşim
-
@araskar Bu sene çift yıl old için 2017 ye göre bir iki puan düşük olması gerekir fakat standart sapma sorular da etkiliyor o yüzden açıklanmadan kesin bir şey söyleyemeyiz. Benim de 84 netim var inş 85 i geçeriz diyelim.
-
@haticeaydinn p3 için konuşursak 80 en azından açıktan alımlarda mülakata bırakacaktır.
-
84 üstü İİBF için kesin yetiyor. 4. Atamada da olsa her İİBF bölümünden mezun olan kişi bu puanla atanıyor. Açıktan atamalar içinde 82 puan ve üstü her yere yetiyor. KYK da bazı iller dışında.
-
@antimülakat İİBFde en avantajlı bölümler hangisi oluyor hocam
-
@araskar iktisat maliye
-
@araskar A kadro düşünüyor iseniz Maliye bir İktisat 2.
İdari Hakimlik ve Kaymakamlık için SBKY veya Kamu.
B kadro da olsa memur olsam yeterli diyorsan Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler. Merkezi atamalarda en düşük puanla bu bölüm kapatır. -
@antimülakat B kadro için sordum hocam işletme kaç puanla kapatıyor genelde çok yüksek mi oluyor puanları ?
-
@araskar 83 - 84 civarı anca yeterli oluyor. Arama en çok işletmede ama mezun çok. Çeko da öyle değil.
-
@antimülakat Teşekkürler