2018 GK - GY Kaç Net Yaptınız, KPSSP3 Kaç Puan Bekliyorsunuz?
-
@casanova hocam p3 ten bir bakanlik A grubu alima çıkmıştı bu yil hangi kurumdu suan net hatırlamıyorum ama boyle ihtimaller de var artik hicbisey önemsenmeyecek gibi değil hele ki alımların böylesine seyrek özlenilesi oldugu yıllardan geçerken ben 1 netin bile ne kadar kıymetli olduğunu dusunuyorum.yine de alanın etkisi büyüktür b den durumu her zaman geçerli onda şüphe yok
-
@olursaolur hocam aynı görüşteydim sizinle. Dediğim olayın ardından hatırı sayılır kadar kişiyle de konuştum özelden de yazan oldu bak yanlış biliyorsun bu işin aslı öyle değil böyle misali. Bu işte asıl önemli olan hedef hocam gerçekten sanırım dediğimiz enerji ve taabi kaynaklar bakanlığı teftiş içindi p3 istemişti yanlışım olmasın. Bunlar 10 15 kişilik seyrek alımlar hocam. Yada merkez bankası isteyen varsa bundan Bi 90 yds den de bi 80 alsın en az. Ama genel manada ben vmy olayım dguy olayım guy olayım sgk denetçisi olayım veya alımı ve talebi yüksek, şansı da yüksek olan yerler için gerçekten p3 hava civa kalıyormuş.
-
@casanova kısmen evet ama alanda daha fazla net yaptığım adamlar benim gygk netim düşük olduğu için (74 puan) benden +3-4 puan fazla aldılar
Gygk avantajının çalışması için 75-80 bandı netler yapıyor olmak gerekiyor diye düşünüyorum 50 ile 60 net arasında çok fark ettirmiyor
Son olarak gygk olmadan kpss'den iyi puan alınır ancak bazı kurumlar misal sayıştay eleme sınavı gygk yapamazsan alan seni kurtarmıyor
-
@maxmin aynen hocam dediğim gibi hem hedefe hem seçime bağlı. Puan olarak etkinliği zayıf ama bunu artık kabul etmemiz lazım. Alan için p3 81 vay anam ben nerelere gideyim demenin luzmü yok 81 p3 olan alanla Türkiye 60.cısı tanıdığım adam var hemde bu forumu aktif kullanan bir kişi
-
@antimülakat hocam ales'ede giriyor musunuz orda puanınız varsa merak ediyorum doğrusu
-
@casanova alanda 120 net yaparsan hocam arkana yaslan ve izle gygk'de ne kadar batırabilirsin 60 net çıkar bir
-
@maxmin hocam 60 neti görsem varya ulan bende gelişme var olmuşum ha derim. Sabah yolda sınava giderken baktığım sınavdan 60 net valla bana iyi gelir oh 74 75 civarı puanım olur yeter ben istikrarlı bir şekilde 55-60 arası nete 70-72 puana devam hocam ne çalışırım ne bakarım 70 i azcık geçeyim yeter kafasındayım
-
Mesela p 48 de gy 0 .1 hukuk 0.2 etkili 60 gy ve 40 hukuk sorusu olduğuna göre 1 hukuk neti 3 gy ye eşit p48 de.yani 85 gkgy yapan 70 gkgy yapandan 5 alan neti önde başlıyor.
-
@uruk-hai hocam öyle olmuyor işte hocam o bende arkadaşın biriyle itiştim vmy başlığında hatta yalan söylediğini iddia ettim ispatla özür dileyim dedim ispatladı yerin dibine girdim. Ben sanıyorum ki ulan bu %20 etkiliyor işte toplamda gk gy eee o zaman bu imkansız dedim itiştim durdum bende aynı sizin gibi düşünüyordum gerçekten sayısal verilerde böyle olmasını gerektiriyor ama olmuyor alanda 30 netin üstüne çıktığınızda her dersin marjinal getirisi o kadar fazlalaşıyor ki birden 1 hukuk sorusu oluveriyor gk daki vatandaşlığın 7-8 sorusunun hepsi kadar.
-
@casanova bende arkadaşlarımla netlerimi kiyasliyorum aşağı yukarı 1 e 3 oranı var.15 gkgy yaklaşık 2 puan ediyor p48 de.
-
@uruk-hai doğrudur hocam ne deyim gördüğüne inanmakta daha haklısın neyse gönlümüzce olsun herşey kolay gelsin
-
31.75 gy 37.25 gk olmak üzere toplam 69 netim var. Sizce p3 75 gelir mi?
-
@rootofallevil bence gelir geçen sene 60 net 74 idi
-
@maxmin bir kere girdim 2012 de onda da aldım alacağım puanı bir daha girmedim, ALES'e bu sene girmeyeceğim.
-
@antimülakat hocam üniversitede bir asistanımız vardı son öyp ile atanan. Atanan olduğu için kimse ne seviyor ne sayıyordu tabi üniversitede seçilmiş olmak lazım. Aramız iyiydi sordum birgün odasında muhabbet ederken hocam kaç aldın alesle ydsden diye. Alesim 96 yds 92 dedi çay vardı püskürecektim suratına ağzımdaki i neredeyse yeni çıkmıştım alesten çünkü. Hocam şu çay bardağını kafana fırlatabilirmiyim niye bu kadar çıtayı yükseltiyorsun ayıp değilmi diye takılmıştım kendisine aramızda da daha 2 yaş var çok gençti atandığında 25 yaşındaydı. İngilizce makaleler yazardı kendisi. Ales çok farklı sürekli kesinlikle yetmiyor. 74 almıştım kendimi dünya kupası kaldıran mbappe gibi hissetmiştim emin olun sistematiği işleyişi çok değişik bir sınav.
-
-
@antimülakat hocam yuh valla yuh. Tebrikler sınav da o süreyi yetiştirene direk fahri profesörlük ünvanı versinler hocam cidden ya gerçekten. Gönlünüzce olsun
-
@casanova TY admin alımına çıktığında ilanı görmedin heralde hocam sen P48'den 90 , Ales 85 , YDS'dende 70 istiyordu helal olsun
-
@antimülakat enson bi arkadasim ydsden 100aldiginda bu kadar sasırmıştım:) alesten 98 de o etki yaptı:))
-
@1umut yds den 100 nasil alinir ki hayret, biz 70i zor geciyoruz