2018 GK - GY Kaç Net Yaptınız, KPSSP3 Kaç Puan Bekliyorsunuz?
-
@casanova abartmişsin gk gy nin etkisi sivrisinek kadar diyerek. Alan puan türlerine bakarsan gky toplamda %20 etkiliyor çoğu puan türünü. Yüzde 20 nin önemini anlayabilirsin saniyorum.
-
@1umut neden 100 niye böyle bir şey yapmış ne gerek varmış?
Ne kadar saçma bir şey ne gereksiz bir başarı
Kem gözlerimle enerji yolluyorum şimdi -
@beylerbeyi sen önce uslübuna bi dikkat ette salak yerine koyma adamı anlarsın falan diye. Bende o kafada olduğumu zaten söyledim burda az geri git iletilere bak gözüküyor, hatta bende birisine artistik yaptım ağzımın payını aldım oturdum vmy başlığına bakabilirsin çok geri gitmene de gerek yok güncel halen o yüzden artistliğin luzmü yok.
Adını vermemde sakınca olmayacağını bilsem forumdan bir kişiye yönlendiririm seni de alenen ad vermek yakışmaz belki kendisi gelir izah eder sana. Düşünceye katılmak zorunda da değilsin eleştirmekte de sınırsız özgürlüğün var, aptal yerine koyma adamı yeter ki. -
@casanova forumda her yerde birileri ile tartişan sen olduğuna göre uslup sıkıntısı yaşayan sensin sanıyorum.
-
@buseneatanıyorum :))) gereksiz bi basari daha elde etti ve cocuk diplomat oldu:/ duzenli olarak insta hikayelerini izliyorum evde ders calisirken:D Allahtan komik birisi de cocuga gulmekten kem gozlerimle nazar degdirmeyi unutuyorum . Yoksa hali kotuydu🤪
-
@beylerbeyi seninle uğraşamayacağım hiç gerçekten Allah çarşını pazar etsin hadi.
-
Merhabalar, kpss B grubuna ilk kez hazirlanip alana öylesine girecek biri olarak soruyorum alanda kac net yaparsak puan hesaplanir? Bütün oturumlara girmek gerekiyor muydu?
-
@deucekocu Dostum puan turlerinin ders ağırlıklarının olduğu şu analizimizi bi okuyabilirsin oncelikle hangi puan turlerinde hangi derslerin agirlikli oldugunu gormek adina.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/607/ösym-nin-kpss-yeni-puan-sisteminin-ayrıntılı-analizi
Girmeyecegin oturumlar varsa sayet bazi puan turlerin hesaplanmayacaktir. Eger ki girdigin oturumlarda da derslerin herhangi birinden 1 net yapamazsan o dersin icinde oldugu puan turun de hesaplanmayacak.
-
Arkadaşlar sınav kitapçığının tamamını görebilecek miyiz ?
-
@cengizkan2 tamamını görebilecek miyiz derken hocam?
-
Belki yeri değil ama size ilk ve tek ALES maceramı anlatayım. Hep başarı hikayesi mi dinleyeceksiniz biraz da başarısızlıklarını başarılı biçimde hikayeleştireni dinleyin
İlk kez KPSS'ye gireceğim yıl 2016, gözlerime bakacak delikanlı arıyorum ama elimde GK + Türkçe var. Matematikten de sadece problemler olmak üzere 5-12 arasındayım. Neyse bazı puan türleri YDS'den etkileniyor, askerlik tecili için de YL lazım dolayısıyla ALES. Bendeki mantık şu Türkçe tamam, zaten Matematik kısmı da problem ve mantık soruluyor en sevdiğim. Dil yok, YDS'ye girdim sonuç 25 ALES mi çok iyi geçti, dedim kesin 80 alırım. Geldi 68 puan. Sonra KPSS'de de problemleri yapamayıp, işlemleri yaptım. Kendi kendimle çeliştim resmen. Sonra dedim ki bu ALES nepçim sınav. Bu da böyle bir anımdır, çok gülmüştük ama şuan gülmüyorum. -
42 Net gy 35 Net gk 82 gelirmi sizce
-
@paretowilfredo cok teşekkür ederim hocam:)
-
@sinavparambitti geçen sene 75 netle 82 aldım dostum
-
@sinavparambitti geçen sene 86,5 ile 88.18 aldım. Bu sene üç, dört net daha fazla yaptım ama muhtemelen yine ayn puan gelecek.
-
41 -35 yaptım p3 80 gelse ne mutlu bana
-
Çeko daha mı düşük kapatıyor?
-
@kartel06 hayli hayli 80 puan gelir benim 71 netim var 78 geliyor puan hesabında
-
GY 49 1 GK 49 10 yaklaşık puan ne gelir?
-
@shine91 95 netin var yaklaşık yani kaç puan gelebilir ki