2018 Kpss Muhasebe
-
@baumol bende ödenecek vergi ve fon işaretlemedim. Şıkları hatırlasam söyleyecektim
-
Müstahsil makbuzunu bilip de düzenleyen kişiye üretici köylü dememe ne diyorsunuz?
-
@baumol Pardon 5.900. Ama soruda 5.150 gibi bir şey diyordu.
-
@baumol ama sende yanlış yaptın sanırım. 5150 tl ödüyor. Vergiyi ödemiyor henüz
-
@samet06 Tamam da hocam sonuçta muhasebede hesap denkliği diye bir şey var. 5000 tl ticari mal. İçin desen(içinde gelir vergisi de saklı.)+900 tl indirilecek kdv. Etti sana 5.900.
-
@baumol soruyu tekrar görmek gerekiyor. Hem ödenecek vergi fon da banka da alacaklandırılacak zaten. Denklik sağlanır
-
@samet06 Peşin ödenen vergi ve fon demiyor zaten. Ayrıca bir şey belirtmediği sürece kasa hesabından gitmeye devam ediyoruz.
-
@baumol hocalarım o soruda şıklarda komisyon gideri gibi bir şeyde vardı galiba
-
@samet06 bahsedilen sorunun cevabı 4250 Ticari Mal olacak çünkü soru sadece komisyon giderinin ödenmesi idi
-
@g-uzmanı cevabın komisyon gideri olan şık olması gerekmiyormu?
-
@baumol soruyu görmeden net bir şey söyleyemem. Komisyon felan girdi işin içine hepten unuttum. Açıklansın en fazla +1 yanlış gelir:) inşallah yanlış bana gelir:)
-
@samet06 yok kardeşim Estağfirullah zaten şimdi çizdim de 5.150 doğru oluyor
-
Hepten çarşıyı karıştırdık
-
Bu soruları hatırlayamayan bir benmiyim
-
@baumol ben de komisyon felan hiç hatırlamıyorum
-
Hangisi bilanço hs değildir diyordu.Komisyon giderleri
-
Komisyon gideri vardi. Gumruk vergisi ticari mala ekleniyor diye biliyordum bende o yuzden komisyon gideri yapmistim. Ama sanirim gumruk komisyoncusu diyordu soruda. Corba oldu
-
Gümrük komisyoncusundan bişey kesip 4250 tl ödüyordu sonra da brut üzerinden %18 KDV ödüyordu yanılıyorsam.
-
Gümrüklü soru en zor sorulardan biriydi yapamadım boş bıraktım
-
@no33 cevabı kasa 5150 sanırsam o yalnıştı