2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Bu kadar zaman gecti sayın bakan hala yapacagız edecegiz seklinde konusuyor sunu yaptik diye bir sey yakalayamadim ben konusmalarindan.buda bizim icin belirsizligin devam edecegini gosteriyor.hakkimizda hayirlisi
-
@paretowilfredo YDS isterler mi bunlardan
-
@merasim34 yine reform paketinden bişey çıkmadı.
Şu ülke keşke beni bi kere bile olsa yanıltsa -
Açıklamalardan anladığım şu:
-Ekonomik adımları hemen atacağız ama yapısal reformlara sonra bakacağız- Bankacılık ve Finans acil neşter atılması gereken bir konu
- Tarım ve Gıda’da başka birşey deneyeceğiz
- Teşvikleri daha akılcı ele alacağız
- Vergilerde yeniden yapılanma var
(alıntı)
-
mustafa karadeniz
@ustad06maliye
1 hr1 hour ago
Daha fazla
Açıklanan Ekonomi Paketinde ;-
Muafiyet ve istisnalar azaltılması
-
KDV gibi dolaylı vergilerin azaltılması
3.Yüksek gelir grubundan daha fazla vergi alınması
- Geçici vergi döneminin 4 ten 3 e düşürülmesi.Planlanıyor.
-
-
Mükellef Hakları İcra Kurulu kurulacak demiş.Burdan bize ekmek çıkar mı acaba?
-
@muzgor Olmayan kurumların ihdas edilmemiş kadrolarının olmayan personelleri dostum. Illa ki bir ornek alinacaksa şu anki sdk örnek alinir diyr dusunuyorum.
-
@paretowilfredo üstad 2019 sonrası beklenen sınavlarla ilgili çalışmanız var mı? Ne zaman yayınlarsınız?
-
@marsiyal Dostum böyle bir yazıyı KPSS sonrası hazırlamak daha doğru bence. Şu an moral olarak herkesi olumsuz etkiler bunu konuşmak.
-
@paretowilfredo haklısınız hocam ama görünen köy kılavuz istemez. Guy dışında zor gibi kpss ye kadar ilan gelmesi. Daha realist bakmamız gerek. Kpss ye kadar motive edici etki bile yapabilir bence. Ama yinede takdir sizde.
-
@paretowilfredo mesela içişleri Bakanlığı uzman yardımcısı demişsiniz ya da il planlama bunlar da isterler mi yoksa uzmanlığa geçerken mi istenir bunu sormak istemiştim özellikle YDS ister mi diye
-
İşkur mülakat sonucunu bekleyen biri olarak 2019 kpss sonrası dguy alımı olur mu merak ediyorum. Kpssye tekrar girmek niyetinde değilim bıktım aynı kısır döngüden 20 li yaşlarım kpss a sınavları ile heba oldu
-
Dostlar bir duyumda ben atayım ama kurumun yapısı ile ilgili gelişmeler belirleyecek bu duyumu. Uzun zamandır beklenilen Gümrük (Ticaret) Müfettiş Yardımcılığı. İhtiyaç var, talep 25 kişi olacağı yönünde. Şöyle bir sıkıntı var: Kurumun yapılandırma süreci. Birleşme sonrası beklenmedik sıkıntılar yaşanıyor ve çok fazla dillendirilen şey, kurumun yeniden ayrılabileceği meselesi. Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı olarak. Şayet, bu dedikodular bir an önce son bulursa, KPSS öncesi müfettiş yardımcılığı sınavı gelecektir. Takipte kalıp, soruşturmaya devam edeceğiz.
-
@antimülakat en son 2016 da alım yapılmış sanırım . YDS ister kesin
-
@antimülakat sirf bu birlesme ayrilma muhabbeti dedikodusu yuzunden bunca yilimiz kayboldu... ya bari a gruplarinda yaş olaykna takilanlar icin bu surec boyunca bi esnetilme yapilsin... + 3 yada 4 yil esnetilsin yada 40 yapsinlar sinavlara giris yasini
-
Birgün şu başlıkta iyi bir haber görecek miyiz acaba çok merak ediyorum
-
@antimülakat hocam gümrük muhafaza gelir mi kpss öncesi
-
@antimülakat ayrilmalar konusunda benim de saglam duyumlarim var hocam hatta sona gelinmisti diye biliyorum ama ne zamn aciklanir bilmiyorum
-
Guy gelir mi sınavdan önce bir duyumda mi yok bir senedir bekliyoruz
-
Hocam B grubu kadrolar için beklentiniz mevcut mu? Biraz alışılmışın dışında olacak sorum. Saygılarımla üstat @paretowilfredo ...
Son bilginizden sonra gelişme var mı Hocam B grubuyla alakalı @Antimülakat