2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@aslan-reyiz Gülümsetti Güzellikler için öncü olabiliyorsak ve olabileceksek ne alâ dostum. Rekabetimiz bunun üzerine olsun hep. Güzellikte yarışalım, mümkünse her gün birimiz kazanalım.
Ayrıca;
Bunun için bana verilen emanet oyların farkındayım, en yakın rakibim @karar bu emanet oyları almak için hazır bekliyor, benden önde olursa ortaya yürek koymak konusunda önümüzdeki seçimlerde benim de oyum onundur :)) -
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@aslan-reyiz Gülümsetti Güzellikler için öncü olabiliyorsak ve olabileceksek ne alâ dostum. Rekabetimiz bunun üzerine olsun hep. Güzellikte yarışalım, mümkünse her gün birimiz kazanalım.
Ayrıca;
Bunun için bana verilen emanet oyların farkındayım, en yakın rakibim @karar bu emanet oyları almak için hazır bekliyor, benden önde olursa ortaya yürek koymak konusunda önümüzdeki seçimlerde benim de oyum onundur :))Yazarkende çok güldüm okurkende , tam sizlik bir cevap olmuş hocam , galiba ben seçilmeyi değil atanmayı tercih edecem en az hasarla geri çekiliyorum
-
Bizim ilanlar Sinan Çetin'in programına döndü kapı açılıyor gelecek diye bekliyoruz gözler kapıda, sonra kapı aynen geri kapanıyor
-
Bunların hepsi merkürden hepsi retrodan ama artık hepsi bitti geçen hafta
İşsizlikten astrolojiye merak saldım iyice ve diyorum ki artık bizim dönemimiz geldi. Nisan ayından itibaren yüzümüzün güleceği zamanlar gelecek. Tabii dayandığım tek argüman hislerim .
Evrene pozitif enerji olayları vs bla bla -
Hazine ve Maliye Bakanı 10 Nisan Çarşamba günü yeni ekonomi programı konusunda açıklama yapacakmış tıkanan süreçler umarım hızlanır
-
askere gittik geldik yaprak kıpırdamamış.
-
@jan-vesely 8 Nisan denmişti yine mi ötelendi
-
Yeni ekonomik program bitti şimdi yepyeni ekonomik progeam geliyor :))
-
@modigliani-0 2 gün bekleriz hocam kaç yıldır ilan bekliyoruz zaten yeterki açıklansın artık
-
@fc-real-gdp sana helal olsun kardeşim kpss den sonra puanım iyi diye askere gitmedim 2 ay sonra tecilim bitiyor hiç sınava giremedim pişmanlığımı anlatamam
-
@modigliani-0 hocam ben bedelliye gidip geldim
-
@fc-real-gdp hahaha
Anladım hocam :))) -
Sanırım birileri bu İİBF mezunlarının hepsini zengin sanıyor. İlana gerek yok 3-5 sene idare ederler diye düşündüklerine göre kesin hepimiz zenginiz. Kamuda çalışmayı babalarımıza kendimizi ispatlamak için yapıyoruz. Ayıptır be, geçmişte bol keseden kadro dağıtanları emekleri geç ekmek gaspından yargılamak gerek.
-
@modigliani-0 aynı durumdayız keske yapsaydım diyorum yuksek lisans ile 1 yıl daha uzatmayı planlıyorum. Askerdeyken ilan gelirse problem yaşarsın diyenler var
-
Bu başlık öldü resmen, hatırlıyorum ben geçen sene 2018 KPSS ye hazırlanırken burda insanlar duyumlar paylaşırdı iyi kötü ilanlar gelirdi bu sene ne bir duyum kaldı ne de bir ilan geldi perişan haldeyiz ciddi mânâda.
-
@fc-real-gdp Şaka maka askerlik büyük sorun benim 1 guy sınavı 2 puanla gitti. Planlamayı iyi yapmak gerekiyor. Ama herşey de nasip bakarsınız Ankara'ya çıkar sınav açısından rahat edersiniz
-
KPSS öncesi ilanlar gelse puanlarımız yanmasa, emekler boşa gitmese..
-
@paretowilfredo hocam içişleri ve sgk dan haber var mı
-
Arkadaşlar becerebildim mi bilmiyorum ama instagramda bi sayfa bunu paylaşmış
-
@gmzankr066 paylaşım başarılı hocam