2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@modigliani-0 10-15 kişilik alımlar dışında birşey göremiyoruz ne yazık ki. Ben şahsen tepki bile göstermiyorum öyle alımlara kimi,nasıl teselli ediyor anlamış değilim
-
@gokihannn son durumlara göre 2019 alımı henüz gelmedi. Bunun en büyük sebebi bu birleşme ayrılma muhabbeti. Kurum son aldığı sözleşmeli personele eğitim vermeye başladı. Bu da ufak çaplı da olsa bir ilerleme olduğunu gösteriyor. 2019/1 alımı gelmese bile 2019/2 yani Eylül-Aralık dönemi için ben alım bekliyorum. Sayı konusunda şimdilik net bir duyum yok.
-
guy falan kalktı artık hazine ve Maliye Uzmanlığında istihdam edilecek herkes vergi müfettişligine yabancı dil şartı getirilecek ve sigorta denetleme uzmanı yardımcılığı getirelecek yabancı dil istenmiyor.
Facebook’ta gördüm biri yazmış ️
-
@gmzankr066 yok artık
-
@gmzankr066 Birincisi Bakanlık bünyesinde Hazineden gelen sdk zaten var ve bir uzman kadrosu hep vardi. Yazan cahil arkadas bunu yeni kesfetmis heraldeki yeni bi meslek gibi lanse etmis hocam. Cok detay vermiycem ama hm uzmanligi zaten su an var olan bi unvan. Farkli olarak sd uzmanligi onve bddk ya gececek sonra da sddk kurulacak ve orada devam edecek. Yani hmb bunyesinden tamamen ayrilacak. Arkadas sanirim bakanlik sitesini acmis ve Bakanin aciklamalariyla harmanlayarak Amerikayi yeni ve yeniden kesfetmis.
Huy ve muy bakanliklarla beraber birlesti. Bununda yapilanma ile alakasi yok zaten bu durum var. Gib ayri bi teskilat ve kendi unvanlari devam edecek. Duylarin bi kismi muhasebat ile birlikte cevreye gitti. Kalanlar il hmuy olarak tasrada unvan degisimine ugrayabilir. Bu guylari etkilemez. Vdk ilr ilgili de bambaska duzenlemeler var. Soz verdim bilgi aldigim ustadima o nedenle paylasamam ama boyle cahil arkadaslarin bu ukLa tavirla size zaten olan seyleri bilgi gibi pazarlamasina izin vermeyin hocam. O grubada hatta bu yaziyi aynen iletsin olan arkadaslar varsaki cahilin cehli ortaya ciksin. -
@albertcamus dostum vdk ile ilgili bu sene alım olacak mı onu bi öğrensek senden iyi olur bizim için
-
@bcbc3434 hocam size dusen surekli hazir olmak. Kpss oncesi veya sonrasi diyerek ilani beklenerek hazirlanilabilecek bi sinav degil bu. Klasik sinav hep tetikte ve hazir olmak lazim.Alim konusuda henuz netlesmedi. Hicbir unvsn icin netlesmedi @paretowilfredο ustatta dile getirdi bu ay sonuna kadar biseyler belli olur.
-
@albertcamus hocam siz de mi bu ayın sonuna doğru bir şeylerin belli olacağını duydunuz yoksa tahminen mı diyorsunuz ?
-
@modigliani-0 İs Naci Ağbal ve ekibinde kisaca Cbaskanliginin alacagi kararda.Her kurum talep yolladi bunlarin karari onayi reddi kismi onaylari yapilir kpss oncesi tsmamlancak olanlarin ilanlari mayis ayinda gelmeye baslar.
-
Anladım hocam sağolun
-
Ben devletimize anlam veremiyo ve kismen hayret ediyorum boyle durumlarda. Aciklasa sayin bakan ya da Cumhurbaskani guzelce su surecleri boyle spekulator cahillere kendi pr i icin ortaliga dusup insanlarin velvelesinden beslenenlere firsat vermese. Devleti kurumunun cay ocaginda ogrenmis aksamlarida kahvelerde kurtaran tipler gelip de bu parlak genclerin akillarini bulandirmasa. Ustune bu tiplerden devlet dersi verip ahkam kesen, adaylari gozlerinin icine baka baka siyaseten tehdit eden devlete yalakalik yapilamayacagini ve devletin ciddiyetini bilmeyen kara cahillerin eline birakmasa keske.
-
@albertcamus hakikaten, bir an için kendimi kesme eğilimi gösterebilirdim. Guy felan kalktı nedir ya, felan ile olacak iş mi? Bir metinde guy kalktı ifadesi yer alıyorsa makale lisans düzeyinde olmalı
-
Pareto üstad, o guy haberini verecek! Yani, Allah'ın izniyle :))
-
@albertcamus Bu kadar bilginin üstüne,yeni GUY ne zaman geleceğinin öngörüsü olsa gerek
-
@albertcamus peki bizlere olumlu etkisi mi olcak.Vmy kesin kalkti mi
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
guy falan kalktı artık hazine ve Maliye Uzmanlığında istihdam edilecek herkes vergi müfettişligine yabancı dil şartı getirilecek ve sigorta denetleme uzmanı yardımcılığı getirelecek yabancı dil istenmiyor.
Facebook’ta gördüm biri yazmış ️
Face'de söylenenleri kanıtlar nitelikte twitterda bir görsel paylaşılmış broşür şeklinde Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı giriş sınavı konuları diye. @paretowilfredo dan net bilgi istiyoruz ortalık karıştı yine.
-
Bu yapılanma bir cok belirsizligi bitirecek.Maliye bakanligi alim yaparsa A grubuna hazirlsnilit yoksa 5 10 kisilik ilanlar insanin akliyla dalga gecmektir
-
@eomer Hocam o broşürü siz gördünüz mü ben de bugün duydum ama görmedim
-
Ne oluyor(?)
-