2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@intermilan Belirsiz.
-
@paretowilfredo üstadım bugünkü Cumhurbaşkanlığı kararnamesini inceledim baya, dediğiniz gibi bol bol uzman müfettiş ataması vb. var ama uzman yardımcılığı kadrosuna yapılan tanımlama çok az, sizce bu sonumuzun kötü olduğuna bir işaret olabilir mi
-
@modigliani-0 çünkü mesela 1200 orman mühendisi alınacak vaadi vardı ve kararnamede 1200 mühendis yazıyor bizde böyle net yazan çok çok az
-
@modigliani-0 Onlar mevcut personeller dostum. Hepsinin hakettiği üst derecelere atanabilmeleri için kadro ayarlaması yapılıyor. Bizim konumuzla hiç alakası yok bu durumun.
-
Anladım üstad, evham yersiz yani sağolun
-
@paretowilfredo üstadım Twitter da Temmuz’da GUY geliyor diye bir twit atıldı. Ne dersiniz bu konuda ?
-
@takkurt Dostum 1500 kişilik bir hazırlık olduğundan çok önce bahsetmiştim bir kaç kez de yineledim bu duyumumu lakin bence halen erken buna tarih verebilmek için. Yetiştirilmeye çalışılır, çünkü GİB bünyesinde bulunan konuşma fırsatı bulduğum veya sordurduğum bürokrat büyüklerimin hepsi yeni alımın Kurumca istendiğini, hatta önceki alımda taleplerin ciddi bir kısmının iller bazında karşılanamadığını, bu alımda bu taleplerin de karşılanması gerektiğini dile getirdiler. Ama KPSS öncesi diyebilmem için şu alımın netleşmesi gerek. Kurum plan yapar. Kurum bu alımı planlarına göre çoktan bitirmeliydi. Ancak daha mülakatlar yapılamadı. Bu yönden bakınca, atanma süreci, yedek adayların durumu vs. Hepsini bir arada düşündüğümde temkinliyim.
Bakalım, şu alım bi bitsin hayırlısıyla -
@paretowilfredo hepimiz hazır kıta beklemedeyiz hocam. Allah bu süreçte dirsek çürütenlerin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
-
@paretowilfredo dostum dguy ve guy için planlanan eğitim tarihini biliyormusun.gib de bi hareketlilik oldu mu sözlü sınav sonuçları için .?(dguy)
-
@tysbyno-hi Şu an için yeni bir tarih belirlemesi yok dostum kulağıma gelen. Sürecin sarkması ile tüm planlar dağılmış durumda. Sormadım dostum dguy mülakat sonuçlarını kimseye tekrar
-
@paretowilfredo hangi olayla süreç sarkilir acaba hocam. Bence bu 9 günlük bir ara tesadüf bir ara değildir diye düşünüyorum. Sınav komisyonunun programı açıklayacaklari yönünde diye tahmin ediyorum.
-
@takkurt kim yazmış?
-
-
İnşallah bu hafta, bu başlıkta artık sevinebileceğimiz bir duyum olur; ilan değil iyi duyum olsa bile sevineceğiz
-
@paretowilfredo dostum bir sogukluk mu var donus yapmiyosun.Her sey yapilanmaya bagli degil mi
-
@zenginmemur usandım artık yeter, anlıyor musun?! Gibi bir çıkış yaparmış üstad.
-
Forum sevgili tribi de gördü
-
@zenginmemur Aslında yanıt verdim dostum sorunuza çok kez. Tekerrür olması durumunda genele hitaben yaptığım açıklamalarda yer veriyorum.
-
@paretowilfredo o değil de toplantı yarın olacak mı acaba? 15 Nisan
-
@strtmn Beni çağırmadılar dostum o nedenle bir şey diyemiyorum ancak Nisan bitmeden taşlar yerine oturur diye düşünüyorum.