2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo Tamamdır üstad, sağolun
-
Dün bir maliye hocasına sordum kpss öncesi ilanlar ne durumda olur, ilan gelir mi diye. Hocanın verdigi cevap şu :kesın olmamakla birlikte kpss sonrası guy olabılır. Cevap bana tatmın edici gelmedı. Sanırım net bilgisi yok.
-
Sgk denetmen yardimciliği alimi büyük ihtimal sonbaharda olacakmis. Ankarada bir denetmen abimiz söyledi.
-
@gökyeleli come on 90 points
-
@tükendikagrubu Ya zaten ya kpss öncesi ya kpss sonrası ilan gelecek. Bunu bu sürecin içindeki herkes tahmin edebiliyor. Önemli olan tahminden ziyade sağlam bir duyum. Forumdaki belli kişiler hariç başkalarının dediğine kulak asmıyorum.
-
@baelish aynen öyle hocam. Bende sağlam duyumu var mı dıye sormuştum zaten.
-
@gökyeleli ustad ilanın bakanlıktan çıkıp külliyede beklediğini söyledi güze kalmaz diye düşünüyorum
-
@olursaolur bencede KPSS öncesi gelir. İlanın iptal olmadığı ortada sadece zamanı konusunda bi anlaşmazlık var.
-
@olursaolur insallah erken gelir ama ben duydugumu söyledim
-
@gökyeleli teşekkür ederim duyumlarımızı paylasalim elbette
-
Amacım kimsenin moralini bozmak değil ama bu sene harbiden bittik ya 9. Ay olmak üzere ilanı geçtim ses soluk yok, buralar önceki senelerde hep şenlikli olurdu ilan ha geldi ha gelecek diye bu sene yoklardan yok beğeniyoruz.
İşsizliğe karşı atalet kazanmaya başladık. -
Nasıl oldu bu iş ya? Çok uzun zaman önce ilanın çıkacağı söyleniyordu. 2019 sınavına az kaldı hala ilandan ses yok.
-
@paretowilfredo üstad gelişmeleri paylaşacaktınız, hiç mi yeni gelişme yok ilanlarla ilgili.
-
@sandviçyiyenadam Malesef dostum. Gerek beklediğimiz toplantı durumu ile alakalı gerekse ilan ve süreçlerle alakalı henüz bir bilgi gelmedi. Dediğim gibi buna dair göstergeler olacaktır zaten ilan hareketliliği ve sonuç açıklanma süreçleri ile birlikte gözlemleyeceğimiz. Şu an azami bir dinginlik var malesef.
-
Nisan sonunda birşeyler belirginleşecekti. Hiç mi gelişme yok
-
Şu işe bak ya, 2013 yılında bu işin buraya varacağı belliydi. Onlarca ilanı bir sene içinde yangından mal kaçırır gibi kaçırdılar. Şimdi de bir ilan gelsin diye gözlerinin içine bakıyoruz.
-
Şimdi devlete külfet görülen ve lüzum üzerine açılmayan sınavlar, yarın gün döner tomarla açılır. Allah aşkına ben kamuda istihdamın azaltılması olayına katılmıyorum. Madem öyle 7.000 bekçi olayını biri bana açıklasın. O kadar polis, jandarma varken çok eski meslek olan bekçilik mesleğinin canlandırılması mantığı nedir? İnsanlara istihdam olsun değil mi? Peki 7 bin bekçinin aldığı ortalama 4.200 TL maaşla, A kadroda açılacak bütün sınavlar açılmaz mı? En çok alımın olduğu A kadro yılında bile 5 bin kişi alınmış iken, son yıllarda alınması gereken 3 bin kişilik kadronun bile kamuda istihdamın azaltılması mantığı ile açılmaması nedir??? Bu çelişkiler o kadar yoruyor ki beni, düşün düşün sakallar beyazladı.
Bir de şunu belirteyim hani sadece bekçi değil, polis, sağlık personeli ve öğretmen zaten alınıyor şimdi burada devletin norm kadro eksiği çok denilebilir bunu da anlarız ama Bekçi kadrosu tamamen keyfi ve bir o kadar da birileri de iş güç sahibi olsun mantığı ile açılmış bir kadro. Yazık ne yazık gerçekten!
-
Nisan bitiyor üstad (?)
Ölüm bile anlamını yitirirdi,
Beklemeye değecek olan gelecekse eğer.
Can Baba derler, bu yüzden
Mayıs bizlerin ayı olsun Allah aşkına... -
@sınavsayar Hocam kamuya personel alimini azaltacagiz aciklamalari A kadro ilanlarini kapsamaz bosuna kendinizi üzmeyin. B kadro ilanlari ve diger memur alımları içindir o aciklamalar. Simdi gelmeyen ilanlar arka arkaya gelecek merak etmeyin calismaniza bakin . Siz ve diger arkadaslara tavsiyem budur.
-
3 Mayıs’ta KPSS başvuruları başlıyor.
Boğazım düğümleniyor bişey diyemiyorum