2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@antimülakat gtb alımı tahminen ne zaman olabilir? Birde yüksek sayıda bir alım olabilir mi?
-
Bu başlık ne zaman gün yüzü görecek acaba, süreci yaşayanların yüzde 85 inin de Mayıs ayı beklentisinin çok çok düşük olduğunu düşünüyorum
Artık bari GUY alabilmek çok önemli bizim için max Haziran'a dek. -
İleti düzenlenmiştir.
-
Bu hafta içinde İlgöç Guy Dguy dan biri bile açıklanmazsa A grubundan başka alanlara yönelmenin vakti gelmiştir
-
Bu yıl fakirliğin kısır döngüsünü yaşıyoruz resmen...
-
@atanacakgiller nurkse yüzünden zaten hep
-
Içişleri uzman yard. Içim bir duyum var mı üstad @paretowilfredo
-
@yakup-cemil ben de bunu merak ediyorum ama üstad daha önce talep külliyede demişti, onun üstüne de bir şey olmaz sanırım
-
@modigliani-0 tercihini yap twitter hesabı meslek tanıtımı yapmış. Ona binaen yaklaşıyor mu acaba dedim
-
Arkadaşlar seçimin 1.5 ay sonra yapılacak olması sizce A grubu alımlar için daha mı kötü yoksa iyi mi olacağı anlamına gelir ?
-
Artık bitane ilan gelsin olumlu birşey olsun elimize kitap alıp ders calısamaz olduk ayıptır günahtır
-
bu başlığın 2019 versiyonu için bir alım planlaması var. sayfa 9'a bakın: http://www.hak.gov.tr/HAK_2018_yili_faaliyet_raporu.pdf
-
KPSS A başvuruları başlamış. İlan gelmeyince başvursak nolacak ki? Geçen sene puanı olanların da elinde patladı sonuçlar.Zaten ÖSYM sınavları zor bir de koca sene bir kaç ilan dışında ilan gelmemiş. Resmen aklımızla dalga geçiyorlar. Devlet kurumları ilan vermeyecekse kpss’ye beyin jimnastiği olsun diye mi girecek millet? Söylenecek çok şey var çok...
-
Arkadaşlar alan puanları 2 yıl geçerli değil mi artık..2018 puanları nasıl yanmış olacak ?
-
@barocan kötü yıllar geldi geçti. Daha kötüleri olur mu diye düşünüyordum oluyormuş.
-
@nur321 2 yıl geçerli hocam yanma yok. Ama bir yılı geçti gitti diğer yıl ne getirir belli değil, ingilizceli ilanlardan başka.
-
@mrnobody Peki şöyle bir şey olabilir mi ; 2019 KPSS sonrası ilan açan kurum 2019 puanini isteyip 2018 istemeyebilir mi ?
-
@nur321 kurumların öyle bi lüksü yok diye biliyorum. Daha önce oldumu emin değilim ama olmuşsada çok çok istisnai bi durumdur. Ama zannetmiyorum hocam içiniz rahat olsun puanınız bir yıl daha geçerli.
-
@mrnobody merkez bankası böyle bir şey yaptı galiba 2017 yi saymayıp 2018 i saymıştı.
-
@mrnobody var dostum hatırladığım kadarıyla 2017 yılında TCDD’ de yaptı. Sadece 2017 istedi