2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@modigliani-0 dostum sürece vâkıf değilim içişlerinde ne alımı bekliyoruz
-
@legolas Gönderilen ilan taslağı bu şekildeydi dostum. Değişikliğe uğramadıysa bu şekilde olacaktır.
-
@paretowilfredo sgk ne zaman gelir dostum kpss oncesi kesin diyebilirmiyiz ?
-
Şu devirde hiçbir şey garanti değil tam bir piyango, puanı alacaksın sorgulamadan Allah'a emanet devam edeceksin hayata
-
Ben bu ilanın kpss sonrası eylül ekim gibi gelecegini düsünüyorum ( tamamen tahmin )
-
@modigliani-0 yaşa takilanlar ne olacak onu merak ediorum
-
@yamanoglan kimin umurunda ?
-
@yamanoglan @paretowilfredo üstad, ilanın haftaya gelme ihtimali nedir ?
-
Keske bilsem kardesim ilanin kpss once gelecegini ama benim temennim kpss oncesi gelir insallah
-
@yamanoglan Facebook grubunda birisinin yazdığını paylaşmışlardı. 24 Haziran’da başlayacak mülakat diye ayrıntı bile vermişti. Onu baz alırsak sanki haftaya gelecek gibi görünüyor. Umarım gelir.
-
@buchanan içişleri ilanı mı bu dediğiniz
-
@rootofallevil yok hayır SGK Denetmen Yrd ilanı için demiştim.
-
@2577 hocam sizce süreç tamamlanır tamamlanmaz yeni bir guy ilanı gelir mi kpss öncesi veya açıklanmadan ? Hani hiç alımsız bi dönem geçmedi ya bu yıl da bunu gözetirler mi sizce hiç mi konuşulmuyor bu durum bilginiz var mı çok merak ediyorum gerçekten
-
Bu dakikadan sonra bu başlığın daha aktif ve girişken olması gerekir, malumunuz seçime bir ay kalması ve aynı doğrultuda KPSS'ye 2 ay bile kalmaması bizim ilanı almamız için sebep olacak unsurlar olabilir.
Bu mimvalde üstad @paretowilfredo dan ve diğer arkadaşlardan bol duyumlu süreçler rica ediyoruz.
Gerek Maliye Bakanlığı, gerek İçişleri Bakanlığı, gerek SGK temelli alımlar için biz de var gücümüzle etkinlikler yapmalıyız, hepimizin bahtı kalan süreçte açık olsun inşallah ! -
@modigliani-0 Bizim de temennimiz bu yönde ama bu sene kadar alımın olmadığı bir sene görmedik. Keza geçen sene de bundan farksızdı. Yani kimsenin umudunu kırmak istemem ama manzara pek iç açıcı değil. Cumhurbaşkanlığı sisteminin gelişiyle alımlar konusunda umutlanmıştık ama kamu alımları tam tersine durma noktasına geldi. Gelen bir kaç ilanda alımlar 7-8 kişiyi geçmiyor. Şahsen ben puanım olsa bu tür ilanlara tenezzül edip başvurmam çünkü bunlar adet yerini bulsun diye verilen hatta maalesef açık konuşmak gerekirse alınacakların önceden kararlaştırıldığı sınav ilanlarıdır.Bunları görünce KPSS sınavına bile girmek istemiyor istemiyor insan. Hem maddi hem de manevi külfete girip bizim emeklerimiz heba olacaksa biz neye güveneceğiz? Olumsuz bir tablo çizdiğim için özür dilerim ama bunlar bu ülkenin gerçekleridir. Yine de umudunu kaybetmeden hedeflerinin peşinde koşan arkadaşlara başarılar dilerim.
-
@paretowilfredo spk yada bddk ilanlari hakkinda duyumunuz var mi
-
Arkadaslar etkinlik,gazete ilanı ve yapılacak ne varsa biran önce herkesin birlik beraberlik icinde gecen seneki gibi hareket edilmesi gerekio özellikle ramazan ayı bitmeden geceler bunun icin cok uygun gecen yılda yanlis hatirlamiyorsam ramazan ayinda etkinlik sayisi fazlaydi
-
Guy dguy ve il göç bittiğine göre buralardayız artık. Her ne kadar kpss kaydimizi yapsak da şimdi sıra bizde artık.
-
Tecrübeli bir arkadaşımız varsa bu gazete ilanı için bizlere yardımcı olsa keşke, ne kadar çok sesimizi duyurursak o kadar iyi bizim için
-
@paretowilfredo üstad içişleri uzman yardımcılığı için en ufak olumlu ya da olumsuz bi duyum da olsa bekliyoruz bizi yanıtsız bırakma lütfen