2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@takkurt 2016 yılında kpss tek yıl geçerliydi dostum. 17 açıklanır açıklanmaz 16 geçersiz sayıldı. Sanırım bundan kaynaklı bahsettiğiniz durum. @RootofAllEvil merkez bankasını duymamıştım hocam, doğrudur.
-
tek yıl da sıralama önemli fakat çift yılda puan mı önemli ?
-
şunu gördükçe beni bir gülme alıyor
https:/ /eksisozluk.com/2017-kpss-a-grubuna-girenlerin-gunahi--5665048
-
@mrnobody doğru hocam o olayı atlamışım ben
-
@antimülakat Dostum bundan kötüsü devlet personel başkanlığının yada hükümetin açıklama yapıp devlet kurumlarına hiç alım olmayacak ama devlete para lazım siz yine de KPSS’ye girin demeleri olur. Ne günlere kaldık yarabbim!
-
Merhaba dostlar. Sizi de unutmadım. Bir kaç ufak gelişmeden haber vereyim sizlere.
Öncelikle bazı süreçlerin onay beklediğini ve külliyeden çıktığı zaman ilan olabileceğini söylemiştim.
Külliye'den Kurumlarına döndüğünü duyduğum iki ilan var;
Birisi Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF; 5 denetçi yardımcısı 15 uzman uzman yardımcısı için izni aldı. İlana çıkmak artık Kurumun inisiyatifinde.Keza bir diğer merakla beklediğiniz SGK Denetmen Yardımcılığı için de Külliye izni geldi aldığım haberlere göre. Yani artık eğer Kurum isterse 400 kişilik ilana çıkabilir.
İçişleri Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve İl Planlama Uzman Yardımcılığı ilanları hakkında yeni bir şey öğrenemedim dostlar.
Diğer bir konu da BDDK alımı. Bu alım için de izin alındı ancak mevcut alım sürecinin tamamlanması bekleniyor. İnşallah KPSS öncesi yetişir güzel bir ilan olur 2019 KPSS'ye gider ayak.
Son gelişmeler bu şekilde dostlar.
-
@paretowilfredo guy için erken ve stabil değil mi hocam
-
@strtmn Evet dostum. Mevcut alım bitmeden bir şey demek için erken.
-
@paretowilfredo sağ ol üstad. Ona da değindirmeden bırakmayayım dedim :))
-
@paretowilfredo üstad gözüm İçişleri alımlarında idi ki bilgi yenilenmesi yokmuş maalesef, sağlık olsun üstadım; İçişleri hakkında ufacık bilgi kırıntısı bile olsa burda bekliyorum sizi
-
@paretowilfredo SGK dan sonrasını okumayı biraktim Allah razi olsun üstad yüreğin dert görmesin..
-
Öncelikli olarak @paretowilfredo üstada gönül ferahlatan bilgi için teşekkür ederim. TMSF kadrolarında YDS şartı var mıdır dostlar ?
-
@takkurt son ilanda 50yds istemişti sanirim
-
Bddk sınavının iktisat ve muhasebe bölümlerinde çıkan bankacılıkla alakalı sorular için önerebileceğiniz bir kaynak var mı ?
-
acaba sgk p48 koyarmı ilana
-
@legolas bende bi araştırma yaptım da Fon Uzman Yardımcısı ve fon denetmen yardımcısı için dediğiniz gibi 50 YDS istemiş. Acaba dedim fon ve normal ayrımı diye. Teşekkür ederim
-
@paretowilfredo içişleri alımlarından da güzel haberler bekliyoruz. Yorulduk beklemekten
-
@paretowilfredo sgk denetmenlik için puan türleri yine 23 ve 42 olur degil mi ?
-
@paretowilfredo üstad, verdiğin bilgiler için tüm forum kullanıcıları adına teşekkür ederim.
-
İçişleri alımı da sakata girdi gibi Yolunda giden ne var merak ediyorum