2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@maxmin kaça kadar düşer acaba son alimda 86.5 la kapatmış 18 kişilik ilan. Kesin gelecekse az birkaç ilan geldikten sonra gelse daha iyi olur sanki
-
btk hangi puanlardan alım yapmıştı?
-
@rootofallevil p3 ve p48.. son 18 kişilik alimda 86.5 la kapatmış. Eğer ilan yarın gelirse örneğin, 89 90'in altına düşmez aynı sayıda alım.
-
@gresham-t hocam kusura bakma ama yaman salladın p48 de 90 puani olanin siralamasi zaten 290-300 civarlarinda son sinava 360 cagirilmis...ayni sayida alimda 90 i gormesi matematiksel olarak imkansiz
-
@flouriess10 2017 puanları da kullanılacak alım sayısı az olursa 90 puanı bulabilir
-
@rootofallevil alım sayisi az olursa evet ama ayni sayida 90 i gormez 2017 dahil olsada
-
@gresham-t hocam tahmin etmesi zor geçen sene kyk btk 86’larda kapattı tercih etmeyenlerde oluyor görünen o ki dguy 78 yine süprizler oldu. Bu sene tabi şimdi gelicek bi ilanda daha yüksek olması süpriz olmaz ama 88 falan max derim
-
88 e gelmeyeceğini düşünüyorum sıralama 595
-
@flouriess10 sallama yok kardeşim gel istersen matematik de konuşalım. Arkadaşın dediği gibi 2 yılın puanları kullanılacak ve "yarın gelse" dedim. Çünkü su ana kadar çok küçük alımlı 1, 2 kurum dışında alım olmadı. Geçen sene ki ilan sanıyorum kpss den epey sonra geldi. Birde en gözde kurumlardan biri YDS istemiyor sanırım ve üst kurul. Yani yarın gelse tüm bu söylediğim koşullardan dolayı bahsettigin yaklaşık 300 kişinin tamamına yakini başvurur zaten. 2017 puanını hesaba katmiyorum bile. Ha ilan 3, 4 ay sonra gelir o zamana kadar da bı kaç alım olur o zaman geçen seneki puan haremine yakın bı yerde olur.
-
Merhaba dostlar.
BDDK alımına dair her şey hazır. Cumhurbaşkanlığı'na yollandı 150 kişilik ilan. Eğer onay çıkarsa bu sayıya ilan en kısa sürede gelecek. Sayıda Cumhurbaşkanlığı'nın talebi üzerine azalma olabilir bir ihtimal lakin ilan Kurumdan çıktı onay bekleniyor. -
@paretowilfredo bddk ilani kimseyi heyecanlandirmiyor hocam artik. Kurum bi degisik. Ilana cikip duruyo kimseyi aldigi yok
-
@richie-rich Dostum nihayetinde bir ihtimal. Sınavda kalanlar var evet, puanı bol bir kurum değil. Lakin bu şekilde olduğu biliniyorsa o seviyede çalışmak gerek demektir. Geçenler de var bu sınavı nihayetinde. İngilizce konusunda da Kurum eskiye göre bir nebze de olsa yumuşadı aslında. Çok daha ağır metinler soruluyordu eskiden, son yıllarda belli oranda bir gevşeme var artık.
-
@paretowilfredo gevseme var da kurumun puani kit. Yazsan da vermiyor bi yerden birakiyor. Zaten hep o bi ihtimal bu kadar insani istanbula sürüklüyor yazik.
-
@paretowilfredo Sınav sadece İstanbul'da mi yapılıyor peki, Ankara'da da sınav yapılıyor mu? Bir de ne zamana gelir ilan, avukat olan arkadaşım ruhsat bekliyor da, kasıma gelir mi?
-
@alageyik08 Sınav Kurum taşındığından beri İstanbul'da yapılıyor dostum. Kasım'a kalmayacağını umuyorum, söylediğim gibi şu anda ilan Külliye'de. Eğer ki onay çıkarsa 1 ayı geçmemesi gerek ilanın.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Merhaba dostlar.
BDDK alımına dair her şey hazır. Cumhurbaşkanlığı'na yollandı 150 kişilik ilan. Eğer onay çıkarsa bu sayıya ilan en kısa sürede gelecek. Sayıda Cumhurbaşkanlığı'nın talebi üzerine azalma olabilir bir ihtimal lakin ilan Kurumdan çıktı onay bekleniyor.Yazılı sınavın yapılacağı tarih ile ilgili bilginiz var mı?
-
@paretowilfredo hocam sgdy na dair bi ses soluk yok mu kurumdan malum kurum ilanı Bayadır konuşuluyor
-
@byteks1 Malesef dostum, yalnızca sayıyı ve ilanın aşamasını netleştirebildik. Lakin kış döneminde olacaktır bu sınav bir aksilik olmazsa.
-
@aroma Söylentiler var dostum kurum içerisinde. Ancak henüz atanmamış 9.promosyon adayları varken bunlar için net demek anlamsız açıkçası.
-
Pareto hocam göç uzmanlığı ile ilgili duyum var mı?