2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Merkez göçten yeterliliğini verenler uzmanliga geçmiş bugün merkez göç te açık doğdu demek ki umarım ilan gelir
-
Twitterda takipcisi çok olan biri Adalet uzman yardımcılığı ilanı yakında gelir yazmış. Bir önceki alımda 175 kişi alınmış. Hadi hayırlısı.
-
@aroma hocam Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bütçesi 2019 icin 2018 e göre 5 katına çıkarılmış. İnşallah yakındır merkez goç ilani.
-
@872 puan bellimiymis
-
@yamanoglan belli değil hocam puan türü. En son 2013te alım yapılmış.
-
@872 abi hic bisey belli degil ya
Okadsr cok skldik ki brzda kaderimizle de oynaniyor diye dusunuyorum
Ya hersey hazirsa verilsin ilanlar gelsin milletin kaderi ile oynanmasin
Adam ornek veeiorum a kurumun uzmanligini istiyor orasi gelecekken baska bir kuruma girdi diye almamazlik yapiyorlar
Ya oynamayin milletin kaderi ile ilanlari verin gitsin neden bekleniyor neden mulqkat sonuclari bekleniyor anlamiyorum ki ya -
@yamanoglan hocam ilan hazır mı bilemeyiz, ama ilana yakında çıkılabilir yazmış arkadaş. Mülakat tarihleri de umarım haftaya açıklanır.
-
@872 hangi mulakat tarihleri
-
@872 umarım hocam yakındır. Merkez göç uzman yardımcısi arkadaşımdan aldığım haberi paylaşmak istedim biz bekleyenlere bi nebe yardımcı olur belki.
-
@aroma tamamdır hocam çok teşekkürler.
-
@yamanoglan p4-p11 aralığındaki puan türlerinden biri kesin olur sonucta hukuk ağırlıkları en fazla o puan türleri
-
@olursaolur hukuk ağırlığı ve eski puan türlerinin hemen hemen hepsinde kamunun olması P9 u öne çıkarıyor
-
@hickskaldor evet hocam ben de dikkat ettim ona ama su da var garip bir şekilde isletme uluslararası ilişkiler çeko puan türlerine de yer verilmiş bakalim yeni ilan nasil revize edilecek
-
Merkez göç heyecanlandırdı
-
@872 yds isteniyor mu ?
-
@aroma hocam yds daha önce istenmemiş sanırım. Ama o puan türlerinde yds de vardı hocam.
-
Ayrıca sözlü sinavla alım olmuş.
-
@872 hangi hesap yazmış acaba?
-
@gresham-t bilginin_gucu diye bir twitter hesabı hocam.
-
@aroma sayı hakkında bir bilginiz var mı? Merkez göç için.