2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
2018 kpssye acaba 2. dguy alımı olur mu diye girmiştim fakat görünen o ki 2020 temmuza kadar daha 1. dguy alımı tamamlanacak gibi değil
-
tüik diye bir kurum vardı unuttu gitti uzman almayı
-
Bu başlığın 1. Sayfasında bize neler vaad edilmisti
-
Ben 24.dönem pomem açılacağını düşünüyorum p3 60 ile. 1 ay sonra 10.000 kişi alınacak
-
@asımın-nesli resmi gazetede yayımlanmış 25 şubat 11 mart arası başvuru KPSS P17, KPSS
P18, KPSS P22, KPSS P23, KPSS P28, KPSS P44, KPSS P45, KPSS P46, KPSS P47 ve KPSS
P48 puan türleriylede alım olacak -
Mali Hizmetler niye gelmedi hala
-
@sonofanatolia Hocam o kgk alımı galiba ilandakiyle resmî gazetedeki puan türleri aynı
-
@sonofanatolia Hocam çok özür dilerim enim kafam diğer alımda kalmış yukarıyı okudum sandım
-
@paretowilfredo Hocam, MHUY ilanının durumunu sorabileceğiniz kimse var mı?
Belki soruşturabilir misiniz?
Tek umudumuz MHUY kaldı seçim öncesi. -
@mhd Dostum Maliye'ye dair söylediklerim mhuy dahil tüm süreçler için geçerli. Ayri düşünemeyiz aynı Bakanlık içinde olduğundan.
-
Hazine ve Maliye için net bir duyum alan yok mu? Mülakatlar ne olacak, yeni sınavlar gelecek mi, mhuy sınavı kesinleşmedi mi?
-
@antimülakat yok hocam maliyede yapılanma diye bir sebeb ortada dolanıyor
-
Yok muymuş yapılanma hocam? Daha iyi bilginiz varsa sizden de dinleyelim
-
Guy ve dguy mülakatları da mı yapılanmayı bekliyor? Güya dguy için 1000 kişilik kadro ihdas edildi diye girdim lanet olası 2018 sınavına. İlk alımın sınavına giremedik bari ikincisi için puanımız olsun diye.
-
Guy ilanı, gelmeli. Gelmeli işte...
-
@albertcamus hocam yapilanma var olabilir.Ancak sebeb yapilanma pek inandirici gelmiyor.Bana gore unutulduk ve maliye alim yapmak isyemiyor
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Merhaba dostlar. Son gelişmeler hakkında bir derleme yapalım. Bu hafta bulunduğum temaslar neticesinde müspet / menfi bazı duyumlar toparladık, bir arada aktarayım hepsini.
Öncelikle daha evvel geleceğini söylediğim SPK Uzman Yardımcılığı ile alakalı durumlar biraz karıştı. Şöyle ki Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndaki yapılanma ile aynı doğrultuda yapılacak bazı düzenlemeler var. Bunlardan SPK'yı etkileyen durumlar da söz konusu. Bu yönden alım bu süreçten sonraya kalabilir. Kurum adı, yapısı vs. değişikliğe uğrayabilir çünkü, bu nedenle bekletilecek gibi alım.
İçişleri Bakanlığı'ndan yetkili bir büyüğümüz ile iletişim kurduk. İçişleri Uzman Yardımcılığı, İl Planlama Uzman Yardımcılığı ile Göç İdaresi için alım planlarının mevcut olduğunu dile getirdi. Ancak henüz net bir takvim belirlemedik dedi. Göç için sonraki alımda bir fasıl daha Merkez Göç düşünülüyor anladığım kadarıyla yani ilan gerek merkez gerek taşra için gelecek sanıyorum. Biraz süre geçsin bir daha konuşuruz gerekirse, takvimin netleşip netleşmediği hususunda istişare ederiz yeniden ama bir ihtimal KPSS öncesi İçişleri Bakanlığı'ndan bir iki ilan daha görebiliriz diye umuyorum.
SGK ile alakalı olarak dün ilgili başlıkta da dile getirdiğim bir duyum vardı. Şubat - Mart döneminde, seçimden önce 500 kişilik bir Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı ilanı hazırlığı var. Sayı konusunu teyit etmedim henüz. Teyit ettiğim takdirde duyuracağım bunu da dostlar.
SGK Uzman Yardımcılığı ile alakalı Kurumda yetkili bir büyüğüm ile görüşme imkanı buldum, sordum bu hususu da. Almak istiyoruz ama şu an için hazırlanamadık henüz buna dedi. Ama en kısa zamanda alım yapmak istiyoruz dedi. Bu konuyu da yeniden sorarız vakti gelince.
Hazine ve Maliye Bakanlığı ile alakalı tüm alım süreçleri yapılanmayı bekliyor şu anda. Sonrasında Maliye Bakanlığı'nın epeydir alım yapmadığı unvanlar başta olmak üzere bir hareket olacağı aşikar. Tabi bu eskisi gibi kadroların havada uçuşması anlamına gelmese bile ihtiyaç kadar alımlar tüm unvanlar için gelecektir. Bakalım burayı da takipteyiz, gelişmeler oldukça özellikle GUY başlığında aktarmaya devam ediyorum dostlar.
Strateji ve Bütçe Başkanlığı alımını da oldukça dolaylı bir yoldan sordurma imkanım oldu, bu alım için de sanırım biraz taşların oturması gerekiyor. Başkanlık özellikle Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndaki konularla meşgul şu anda. İstişare içinde bu yapılanma konusunda iki kurum ve başı kalabalık. Bir nebze rahatlama olduğunda alım hızlıca gerçekleştirilecekmiş.
Durumlar şimdilik böyle dostlar. Yeni haberler biriktikçe paylaşacağım yine. Sizler çalışmalarınızı sekteye uğratmadan devam edin. Allah kolaylık versin her birinize.
Merhaba dostlar.
Geçtiğimiz gün paylaşmış olduğun haberler ile alakalı olarak bir güncelleme yapalım. Olumlu bir güncelleme olacak bu. Bir dostumuz söylemiş olduğum; İçişleri Uzman Yardımcılığı ile İl Planlama Uzman Yardımcılığı alımları için onayın çıktığını haberini aldığını iletti bana. Sayı İçişleri için 200, İl Planlama içinse 100 olarak belirlenmiş.
İnşallah kısa sürede bu ilanlar gelir bir nebze soluk alırız.Diğer yandan Göç ile alakalı durumlar biraz karışık. Gerek Merkez gerekse İlgöç ile alakalı Bakanlıktan ayrı, Müdürlükten ayrı haberler geliyor. Bakanlıktaki haberler müspet iken, Müdürlüktekiler menfi durumda. Bu biraz sanki iki kısım arasında biri istekli iken diğer isteksiz gibi bir görüntü çizdi bana. Bakalım, yeni gelişmeler oldukça paylaşacağım dostlar.
-
bu meslekler hangi puan türünden alır acaba var mı bilgisi olan?
-
@bcbc3434 bende yds istiyo mu onu merak ediyorum
-
@mülakatzedee yds isteyeceğini sanmıyorum daha önceki ilanlarda istememiş