2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@rootofallevil Malesef dostum. Merkez göç bu yıl es geçebilir yeni alım yaptığı için. Ancak İl göç bekliyorum dostum.
-
@paretowilfredo hocam sgk teftis ihtimali var mıdır?
-
@aroma Bu sorunun muhatabı sorulara direkt yanıt veriyor dostum. Sayın Başkan'a yöneltirseniz bu soruyu bence bir yanıt alabilirsiniz.
-
@paretowilfredo Ekim ayı içerisinde gelse 1,5 ay sonra yapıyordu sanıyorum sınavı aralık ayına kalıyor, daha önce klasik usulde bir sınava girmedim yoğun tempoda çalışarak 2-2,5 aylık bir çalışma ile halledilir mi dersin, klasik usule yönelik nedense hep bi çekince var
-
Paretocum sen ilan var deyince sitede ki BDDK meslek tanıtımına bakayım dedim, p60 lar p70 ler havada uçuyor. Müsait bir zamanınızda güncelleyebilirseniz sevinirim.
@paretowilfredo -
@sofuoglu Rahatlıkla halledilir dostum. Doğru hazırlanma biçimiyle rahatlıkla hallolur hem de altyapısı olan biri tarafından.
-
@byteks1 https://www.tercihiniyap.net/haber/bddk-murakipligi-uzmanligi-ve-bankacilik-uzmanligi-meslekleri-maaslari-ve-sinavlari
Burada güncel dostum. Yazıları sitede MESLEK sekmesinden daha kolay takip edebilirsiniz.
-
@paretowilfredo Anladım hocam teşekkürler cevabınız için.
-
@paretowilfredo dün başkana yazdık ama ona cevap vermedi üstad. Sadece p42 yi degerlendirecekleri tarzda bı mesaj verdi teftiş için. Alıma dair bı şey söylemedi yani
-
@paretowilfredo benim karşıma direk şuçıktı.
-
@gresham-t Eldeki süreç bitince alıma çıkılabilir bence dostum. Yine de net bilgi Sn. Apaydın'da lakin ihtiyaç var Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı'nda.
-
@byteks1 Bunu da güncelleyelim dostum
-
@gresham-t sadece p42 olursa kaça düşecek acaba.Hayatımızda hep supriz ve belirsizlik
-
@paretowilfredo inşallah üstad. Son olarak başkan p42 için yeşil ışık yaktı ben neredeyse kesin gözüyle bakıyorum bir sonraki alım için. Senin görüşün nedir merak ettim
-
@aroma sadece p42 ile çıkmaz ki zaten. P22 yi çıkarıp p42yi ekler ya da diğerlerinin yanına p42yi ekler
-
@gresham-t Başkan yutacağı söz etmez kolay kolay herkese açık mecrada. P42'yi kapsama alacaklarını düşünüyorum ben de. Keza mantıklı olan da bu zaten, Sosyal Güvenlik Kurumu meslek mensuplarının özellikle Kontrol ile yetkili memurlarının Muhasebeden daha çok Sosyal Güvenlik Hukuku bilmesi gereklidir.
-
@aroma virgul koymadigim için oldu Sadece'den sonra virgül olacak :))
-
Pareto hocam bizler mhuy duy muy ilanları unuttuk resmen yaa .Alana adım attığımda mhuy ilanı gelmişti dersane kaynıyordu ve bende bi puanım olsaydı demstn ama 3 .ila girdi puan var ilan kayip..
-
@paretowilfredo doğru hazırlanma biçimi üzerine de yazın veyahut önerilerin varsa paylaşıp tecrübelerinden faydalanmak isteriz üstad
-
@sofuoglu Şöyle bir yazı hazırlamıştım dostum girdiğim sınavlardan yola çıkarak;
https://www.tercihiniyap.net/haber/klasik-kurum-sinavlari-nelerdir-nasil-hazirlanmali