2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Dış ticaret uzman yardımcılığı için duyumu olan var mı acaba? 2016 hariç her yıl 30-40 kişi almış bir kurum. Sİzce gelir mi?
-
@adolf-stalin bende bekliyorum bunu ve KOSGEB İ. İnşallah gelir ama bu ara zor gibi.
-
Rüyamda mhuy ilanı gelmişti hayrolsun inşallah
-
@paretowilfredo başkan yeni guy ilanı mart gibi tekrar gelirmi sence
-
@lamıcimiyok biz böyle sap gibi bekler etkinlik yapmazsak biraz zor gelir hocam.
-
@lamıcimiyok, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo başkan yeni guy ilanı mart gibi tekrar gelirmi sence
sgk, sgk'yı getirin bana..
-
maliye uzman yardımcılığından bir haber yok sanırım ha? strateji ve bütçe başkanlığı için de 40 kişilik uzman yardımcısı kadrosu ihdas edilmişti sizce ne zaman ilan gelir?
-
@mrnobody inşallah gelir. ben çok istiyorum
-
Arkadaşlar Aralık ocak gibi yeni bir Guy ilanı düşünülüyor.Bir an önce bu mulakatlarin yapılması lazım.Guy ve Dguy inşallah gelecek.Bulunduğum ilin Vergi dairesi müdürü dedi.
-
@rootofallevil maliye uzman yardımcılığı yok hocam artık ayrıca sbbyi de pek beklemiyorum başında naci ağbal var.
-
@ertuğrulbey sakıncası yoksa bulunduğunuz il neresidir ?
-
@ertuğrulbey hocam inşAllah üstadın deeiği gibi çıkarda daha alımın olup olmayacagını daire başkanları bile bilmiyodur ki.
-
@olursaolur il önemli değil hocam kendimi şimdi ifşa etmiyeyim
-
@ertuğrulbey hocam dguyuda söyledi mi?
-
Arkadaşlar bu topic'i pek takip etmiyorum ama merak ettiğim bir konu var. SPK uzman yardımcılığı hangi puan türünden alım yapar? Sanırım en son eski puan sistemine göre alım yapmış. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Lütfen benim iletimin altındaki "cevap" kısmına tıklayarak yanıt verin. Çünkü bu topic'i takip etmiyorum, cevap yazdığınızda bildirim gelsin ki haberdar olayım. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
-
Arkadaslar guy alimini vergi dairesi muduru bilebilir mi? Bilgisi olan bi arkads bizi bilgilendirebilir mi? Aralik ocak erken bi tarih gb geldi bnde baharda gelir diye ise girmeyi dusunuyodm .Fikri olan yazabilir mi
-
@maliyeci123 duyumu veren arkadaşımdı tenzih ederek söylüyorum Hocam aile bireylerimden bir çok kişi vergi dairelerinin belirli birim-kademelerinde çalışıyor. Vergi dairesi müdürlerini geçin başkanlar bile bilmiyor çoğu zaman. Üç dört gün kala insan kaynaklarına ilana çıkılacağının haberi verildiğini duymuştum. Müdürlerin ilan tarihini bilmesi çok çok küçük bir ihtimal. O da vergi dairelerinin ihtiyacını belirli zamanlarda dpb sorar ona göre tahmin yürütürler.
-
@mert88 ustad in hazırladığı tabloda spk p27 puan türü olarak belirtilmiş
-
@olursaolur tüh p27 puanım 71 Keşke yds ile hesaplanan puanları kaldırmasalarmış. Gk-gy ve yds ile hesaplanan puan birimiyle sınav ilanı açmış olsa şansım olabilirdi. P27 ile sınav ilanı açarlarsa, muhtemelen sınava katılamam bu puanla
-
@mert88 spk p3 ve işletme puan türlerinden birinden asgari 80 isteyecektir . Sınavi da 2 gün klasik sekilde yapar. Ingilizce oturumunda , turkceden ingilizceye ve bunun tersi seklinde 1 sayfa ceviri sorar. Mülakatta da hakettiğini vermez.