2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@rootofallevil hocam bu göç uzman yardimcisi il göç diye beklenen ilandan farklı bir şey mi ?
-
@ceks74 il göç uzmanlığı taşra kadrosu, göç uzmanlığı merkez kadrodur hocam
-
@rootofallevil eyvallah hocam hiç dikkatimi cekmemis bir meslekti,Teşekkür ederim bilgilendirme için
-
@james-buchanan kesinlikle kendi açımdan oyle dusunuyorum daha cumle ceviremeyen yds den nasil 70 alabilir ? Kaldi ki yds gramer, cloze test icin cumleyi okuyup anlamak gerek.Belli kurumlar yds istememeye devam ettikce ve kpss 88+ puanimiz olmadigi surece biz daha cok uzuluruz :))
-
17/09/2018 pazartesi günü(bugün) akşam saat 20:00 da sınavdan 3 gün önce ertelenen VMY sınavı için twitter etkinliği düzenlenecektir, katılımınızı rica ederiz.
-
@keynesinabv hocam duyum var mı?
-
Merhabalar 2.guy alımının nezaman olacagı ile alakalı duyumu bilgisi olan var mı?
-
@tada daha mulakat tarihleri bile belli degil kardesim bence en erken nisan mayıs olur
-
@wroclaw 1.guy un hezimetine uğrayınca insan daralıyo bari puanımız geçerliliğini
2017 2 yılgeçerli olacaktı o yüzden sıkıntıdayım -
Arkadaşlar kpssye ilk girişim. 2018 kpssde p48 83 puan yaptım. Ancak şu an ne yapmam, neye çalışmam gerektiğini bilmiyorum. Dersleri saldım gitti zaten. Özele mi girsem diyorum. Çok karışık kafam. Hedefim hep GUY idi. Acaba Guy ilanı tahminen ne zaman gelir veya gelir mi ? Vmy falan mı çalışsam diyorum da klasikmiş o. Çok sıkıntılı yani. Ne önerirsiniz dostlar ? Gerçekten çöküşteyim.
-
TRT, BOTAŞ ilanları gelir mi?
-
@baelish merhaba, ne zaman hangi ilanin gelecegi belli olmaz . Puaniniz kötü değil sansiniz olabilir sinavlarda. Klasik sinavlardan korkmayin sandiginiz kadar zor degil. Tek hedefiniz guy olmasin. Calismaya yeniden başlayın . Ozel sektore gitseniz yeniden kamuya yönelmek isteyeceksiniz. Israrci olun ve kamu sinavlarina hazirlanmaya devam edin derim. Basarilar....
-
@alageyik08 soru gibi soru
-
Şu forumda Mhuy olan Defterdar olan yok mu? 2015'ten beri hiç mi emekli olan yok bu kurumlarda? Hiç mi kadro açığı oluşmuyor? Zaten alacakları hepi topu 50-100 kişi o da 3 yıldır yok..Üstadlar bu konuda bir soruşturma yapamaz mısınız?
-
@fernando-reges özellikle Duy'u merak ediyorum. Forumda duy olan arkadaşlar varsa personel konusunda son durumları aktarsa çok iyi olur.
-
Cuma 21.oo da twitter etkinliğimiz var arkadaslar lütfen destek verin.Ortak metin:
Sayın devlet büyüklerimiz,14 aydir beklediğimiz SGK DenetmenYardımcılığı ilanının akıbetini merak içerisindeyiz.Sizden gelecek haberle biz de istihdama katılma fırsatı bulacagiz.Lütfen çağrımıza ses verin. @ZehraZumrutS
@ahmetkoca3
@aysekardass
@msbagli
#1000SgkDenetmenYardımcısı -
@eomer aynen duy mhuy yıllardır alıma çıkmıyor mhuy duy olan arkadaşlar varsa bi bilgi alabilsek çok iyi olur
-
@fernando-reges, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Şu forumda Mhuy olan Defterdar olan yok mu? 2015'ten beri hiç mi emekli olan yok bu kurumlarda? Hiç mi kadro açığı oluşmuyor? Zaten alacakları hepi topu 50-100 kişi o da 3 yıldır yok..Üstadlar bu konuda bir soruşturma yapamaz mısınız?
-
@aroma valla hocam bilgi gelse bile dogru mu gelir bilmiyorum. Benim Mhuy olan bir arkadaş var bunlar eğitime gitmişlerdi bir yıl önce. Eğitim de bu ilanları hazırlayan üstad 250 kişilik alım yapılacağını söylemişti onlara sonbaharda ki burada da o duyumlar hep vardı. Benim en son bildigim 250 kişilik kadro hazır ama bir türlü o ilana çıkılamadı. Ne zaman çıkılacağı da mechul galiba belki yarın belki bir yıl sonra
-
duy muy mhuy bu unvanlar için 3 yıldır alıma çıkılmıyor sanki ant içmişler alım yapmamak için