2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@legolas tamamda hocam ne zaman gelecek. Son 3 senedir çok az ilan geldi. 4-5 senedir gelmeyen ilanlar var. Kpss dönemi bitmek üzere. Her gün bizim için bir yıl gibi geçiyor.
-
Ya hala memur kısıtlaması b grubu kadrolar için diyorsunuz pes ya! 90 lık puanlarla sadece 2 kurum sınavına girebildim gelmek bilmeyen ilanlar gelecekmiş pehh o ilanlar yolu çoktan unuttu be!!
-
@merasim34 ne çabuk geldi çattı kpss 'de. Onlar bize sorsun Siz girmek ister misiniz kpss' ye diye. Sonuçta ilk Senemiz değil. Kimimiz 3,kimimiz 4.senesi. Umarım mayıs ve haziran ayı yüzümüzü güldürür. Amin.
-
Kimse sesimizi duymuyor.İnsanlar halinden memnun en cokta emek vermeyip yada puani olmayip polis asker olan iibf mezunları bu duruma seviniyor.Tabi hepsi değil.Ne zmandan beri birbirimizle dalga gecer olduk.Siyasali bitir bekci ol.Mükemmel bir hayat.Yazık cok yazik.Anne baba cocugunun bekci olması icin masraf yapti hakkimiz olan kadrolar bir türlu gelmiyor.Gelmedigi gibi ÖSYM yine sınav ücetlerini tahsil edecek.Şaka gibi
-
9 ay 1 gün oldu, çok şükür ilan yok.
-
Bu aylar sabır ayları oldu artık. "Gelen gideni aratıyor" modasında son noktaya geldiğimizi sanıyordum. Umarım da öyledir aksini düşünesim gelmiyor. Guy'un atlayacağı ilk kpss olmaz umarım.
Bir de şu ilanlar ne zaman düzenli bir takvime bağlanacak merak ediyorum. En azından insanlar belli tarihlerde umutlanır diğer aylarda yoluna bakar -
En azindan 1 sene oncesinden bu kurum bu kadar alacak su kurum su kadar alacak deseler bölümler sayilar belli olsa da insanlar ona gore plan yapsa, sinava girse ya da önüne baksa.
-
Yarın kpss başvuruları başlıyor. Vay be koca yılı guy suz sgk siz geçirdik ilanı geçtik duyum bile alamadık ne diyeyim ki lanetler olsun
-
Gerçekten de pişmanlık senesi, ömür gitmese boş yere, o gidiyor işte o kötü
-
Son 4 senedir nerdeyse HİÇ alım yapılmadı. 2018'de ise 100 kişilik alıma bile çıkılmadı. işsizleri düşünen bir Allah'ın kulu bile bulunmuyor maalesef. Abdulkadir Geylani çarpsın sizi. ne diyim, bilemiyorum.
-
gerçekten artık ailelerimizin tahammülü de biryere kadar ne yapsın insanlar anlayışlı davranıyorlar ama onlar da 23-30 yaş arasındaki evlatlarının bir işe yaradığını görmek istiyorlar, resmen ağır ve bariz bir psikolojik savaş veriyoruz.
-
@patakute valla çok güzel söyledin bozma , bekleyelim .
-
Arkadaşlar biliyorum çok sıkıldığınız belki içinizi bir nebze rahatlatır bir haber vereyim. Ruhsar Pekcan yakın zamanda personel alımı yapacağız demiş. Özellikle P3 ataması bekleyenler için güzel haber.
-
@antimülakat Yapsa da çok az alır. Bakan Hanım geçen alımı bile doldurtmadı diyorlardı. İİBF bir nebze önceki sayı falan rahatlatır.
-
@antimülakat muhafaza memuru alımı olabilir mi?
-
İnşallah muayene memurluğu muhafaza raportör vs yüklü bir alım olur.
-
@antimülakat A kadro mesleklerden hiç haber yok mu hocam? Mhuy, vmy, sgk, guy ıle alakalı?
-
Arkadaşlar şimdilik a kadro duyumları çok hareketli değil. Bu kadroda da duyulan GTB şimdilik. Aslında bu aylardan önce KYK alımı da gelmeliydi. Bu yıl gerçekten çok kötü ilerliyor.
-
@antimülakat çok hareketli değil derken? Genelde A grubu meslekleri beklıyoruz hocam. Tarihinde bır ılk olacak agustosa kadar agustosta da dahil guy ılanı gelmezse. Ya da gelmesı beklenen vmy ve guy.
-
Benim tek merak ettiğim 2020 kpss ye kadar şöyle 250-300 kişilik 2. dguy alımı olur mu? Mülakat sonucu beklediğim tek yer işkur ancak onda da belirsizlik devam ediyor. Kpss ye tekrar başvurmak istemiyorum gelmeyen ilanlardan açıklanmayan mülakatlardan gına geldi.