2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@shady1 aynen panpa, "biz çok kaliteliyiz, adaylar yetersiz" e getirmeye çalışıyorlar. bunu merkez bankası özelinde söylüyorum ki soruları eleyici ama ölçücü değil.
-
açılmasını değil açıklanmasını beklediğim 2017 BDDK Uzman Yardımcısı Hukuk grubu mülakatı var:(( Yeni kadro ilanına çıkmadan açıklarlar herhalde.
-
@officialsecret MB yine yds 80 mi ister
-
@piko evet
-
Arkadaşlar bir diğer ilanda TB'den teftiş konusunda. Yıl bitmeden TB Teftiş ilanı geleceği söyleniyor. Sayı yine 20 civarında olacak.
-
Dostlar öncelikle merhaba,
Spk eğer alım yaparsa yeni puan sisteminde hangi puandan alım yapar, eski puan sisteminde yds hesaplanıyordu bu sefer de yds sınırı koyarlar mı? Bunlara ilişkin tahminleriniz nelerdir?
Teşekkürler.. -
@kyrieirving SPK kendi mevzuatına göre YDS 70 barajı koymak zorunda tabi eğer aksi yönde bir değişiklik yapmazsa.
-
@burcuburcu teşekkürler hocam. 70 yds barajı ideal olur bence zaten sınavında ekstra çeviri bölümleri oluyor. Bir de bölüm puanlarıyla(iktisat puanı, maliye puanı vs.) alım yaparlarsa daha da güzel olur.
-
@fondra Mb Denetçi de sinavi geçen nerdeyse yok denecek kadar azdi da ondan kardeşim mülakata kalan girdi gibi
-
@antimülakat gelsin bakalim teftisin şahi ne zamandir bekliyorum onu
-
Sabahtan beri bahtsızlığıma ağlıyorum inşallah dediğiniz gibi tez zamanda bu ilanlar gelir iyi bişeyler olmasına çok ihtiyacımız var iibf liler olarak
-
Mhuy duyumu yok mu mhuy? Bu meslek kalktı mı naptı
-
Mhuy duy muy bu mesleklere noldu ya sahi tedavülden kalktı mı?
-
@antimülakat gtb değil hocam ticaret bakanlığı
-
@genclerbirlikli ADAMSIN! Bunları hatalı kullanmamak gerek, bir admine yakışmıyor!
-
Eski adıyla kalsaydı keşke daha havalıydı "gümrük ve ticaret bakanlığı"
-
Ama hiçbiri bir Anayasa Mahkemesi Raportörlüğü değil.
-
@paretowilfredo Sgk'dan bir haber yok mu usta
-
@gresham-t Usta deyince kendimi Yusuf Miroğlu gibi hissettim bir an tam size Miroğlu yasalarını açıklıyorum moduna girecektim ki tamam sakinim dostum.
SGK'dan haber olursa dostum keza hangi kurumdan bir haber alırsam paylaşacağım bu başlıkta.
SGK'da ve dâhi tüm bakanlıkta yeni düzene bir adaptasyon uğraşı var. Bu nedenle kısa vadeye dair durum muğlak. Ama kulağımızda Ankara'da olacak hep. Haber alırsam paylaşacağım.
-
@paretowilfredo :)) Sen istediğin yasayı soyle abi seni seviyoruz. Esasen ben kpss açıklanmasından sonra alım bekliyorum insallah yani. Zira geçen seneden puanım yok. Bu sene iyi kötü ceko yaptım. Birde bazı duyumlar aldım "SGK denetmenliği kalktı" gibi komik yorumlar. Veya alımın olmayacağı ya da buna benzer seyler. Valla böyle durumlar olursa hayata küserim. Bilhassa iş kanunu vs çalıştım denetmenlik için. İşin tam olarak doğrusunu senden duymak isteriz.