2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo nihai kararlara, gitmiş kadar hakim olacağınızdan şüphe yok üstad :)))
-
@strtmn İnşallah dostum.
-
@paretowilfredo Hocam süreç ilerliyor mu? ( Yapılanma yani )
İçimde hiçbir değişiklik yok, Kasım ve Aralık'a kadar Maliyeden ilan gelmeyecekmiş gibi his var. -
@mhd Bakan Bey'in açıklamlarına bakarsak ve duyduklarımızla birleştirirsek devam ediyor diyebiliyoruz. Ancak ne süratle tamamlanır bunu bilebilecek kişi sayısı bir elin parmağını geçmez dostum.
-
@paretowilfredo Hocam hayırlısı olsun.
Elimizden geleni yaptık,yapıyoruz.
KPSS'ye girmekten başka çaremiz yok.
Teşekkür ederim hocam. -
Arkadaşlar sizden ricam bu hafta hem üstadı hem de bu başlığı rahat bırakalım üstad zaten sağlam bilgi duyarsa yazar o yüzden lütfen bu başlık bu hafta sakin kalsın başlığı güzel bir haber gelmiş olarak ilk sekmede görelim
-
1 nolu CBK’da yapılan değişiklikle Milli Savunma Bakanlığının taşra teşkilatında Savunma Hizmetleri Uzmanı ve Uzman Yardımcılarının istihdamı için düzenleme yapılmıştır.
Tarım ve Orman Bakanlığında, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü bünyesinde, kooperatif ve birliklerin denetimi için Kontrolör ve Kontrolör Yardımcısı istihdam edilecektir.Kaynak: https:/ /www.aa.com.tr/tr/turkiye/gamerin-gorev-ve-yetkileri-belirlendi/1456548
-
@adolf-stalin bunlar kaç kişilik alım yapar sence en az?
-
Bunlar Allah bilir artık ne zaman alım yapar 3-5 yıla yapar herhalde
-
@modigliani-0 belli olmaz ani bir alım da görebiliriz:)
-
Tarım kontrolörlük belki tarım Bakanlığı'nın yapacağı genel alımla olabilir mi diye düşündüm ama sonra dedim ki neyin hevesini yapıyorsun biz İİBF'lilere yağmurlu havada su yok.
9 ay ilan gelmeyince umut kesiyoruz -
Tarım kredi kooperatiflerinin kontrolör yardımcısı alımı olmuştu acaba öyle bir alım mı olur??
-
@bcbc3434 hiçbir fikrim yok ama genelde en fazla 15-20 kişi alıyor kurumlar.
-
@modigliani-0 demeyim demeyim diyorum içime içime şişiyorum. Anadolu ajansına verdiği bu büyük müjdeden ötürü minnettarız iibf olarak. Gözümüz bu haberdeydi doğrusu. Artık başlasın şenlikler
-
Dostlar Hazine ve Maliye Bakanlıği bizler için daha yüklu alimlara cıkacak tek kurum.Yapılanma ile netleşir diye düşünüyorum ama bir türlü resmi açiklama gelmedi
-
Alım tahmini sayılarınız nelerdir
-
@modigliani-0 enseyi sağlam kararttin :)) askerlik konusu seni çok gerdi. Ama orda da olsan bir şekil çalışırsın da girersin de kesinlikle sınavlara, sakin. Arkadaşça
-
@strtmn sıkıntı yok hocam, haklısınız belki de :))
-
@paretowilfredo üstadım bu başlığa yakın zamanda yeni bir toplu yazı yazmayı düşünüyor musunuz yoksa son yazdığınız toplu yazı hâlâ geçerli mi ?
Kusura bakmayın rahatsız ediyorsam -
@modigliani-0 Estağfurullah dostum. Son durumlar geçerli şu an. Yeni gelişmeleri biriktiriyorum. Olgunlaştıkça haberler elbet paylaşacağım dostum.