KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@umutsuz-0, içinde söyledi: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
@burakkcbn hocam 78 81 arası gelebilir bence .
Hocam internetteki hesaplama motorlarında 79.6 civarı bir puan geliyor. Fakat bir hocamda maliyeden dolayı 80 rahat gelir demişti. Ama bilemiyorum tabikide günlerdir huzursuz etti beni bu durum
-
@burakkcbn gelebilir hocam . Çalışmalara devam gireceğiniz kurum sınavları olur . Umutsuzluğa kapılmayın .
-
@keynesculuk 85-86 civarı gelir kardeşim
-
@umutsuz-0 Teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için. Umarım sizin içinde en güzeli olur.
-
@burakkcbn ilk sene için gayet güzel sonuç.Puan olarak değil de ilk 5bin olur diyorum bu arada Ydsnin çok güzel olması fırsatlar çıkaracaktır
-
@inflexible Hocam teşekkür ederim. Normalde denemeler ve çalışmalarım daha güzel sonuçlar getiriyordu. Fakat hukukta saçmalamam ve muhasebede sıkıntı yaşamam böyle bir sonuç oluşturdu. PTT ve Ziraat sınavlarına gireceğim. Umarım sizin içinde güzel fırsatlar oluşur.
-
hukuk:34
iktisat:25
maliye:32
muhasebe:15
çeko:20yaktın beni muhasebe
-
@burakkcbn Eyvallah kardeşim.Kpss Alanda meyveleri 2.seneden itibaren toplarsın.Alternatifsiz kalmamak bu süreçte en önemlisi belki de o yüzden şansını dene elbet
-
@inflexible Haklısın hocam. Denk gelirse bunlardan biri yine alttan çalışmaya devam. Hiç olmazsa tecrübe olur mülakatlarda etkisi olabilir diye düşünüyorum.
-
@sword00 muhasebe genel olarak yapılamadı zaten.Burada yazanlara takma kafanı bayern munich, barcelona, real madrid takılıyor bu sitede genelde en kötü olan juventus gerisini sen hesapla maliye gayet iyi. 85 i geçersin.
-
Gy gk:72
Hukuk:23
İktisat:24
Maliye:23
Muhasebe:22
Değerli arkadaşlar sizce kaç gelir. -
26 kamu yönetimi
32 hukuk
70 civarı gkyBu netlerle alan bazında sıralamam nasıl olur?
-
@savcıturgut 80-81
-
@savcıturgut, içinde söyledi: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
Gy gk:72
Hukuk:23
İktisat:24
Maliye:23
Muhasebe:22
Değerli arkadaşlar sizce kaç gelir.83.3
-
Hukuk : 30
Maliye :30
İhtisat:25
Muh:20Gk-gy:65 puan olarak ne gelir dostlar...
-
@veda min. 85 kardeşim belki daha fazlası da gelir
-
@rootofallevil eyvallah kardeş... valla insan korkuyor.. umarım emek veren herkes istediği puanı alır..
-
2017 ile 2018 sınavları arasında zorluk farkından ziyade zamanlama farkları vardı. Örneğin 2017 sınavı yeni sistemin ilk uygulandığı sınavken 2018 de adaylar daha tecrübeli girdi. Yine 2017 sınavı mayıs sonunda yapışmışken 2018 sınavı temmuz sonunda yapışmıştı. Tabi bu aradaki 2 aylık zaman farkında adaylar konu tekrarlarını bitirip sorularını çözdüler, kimisi denemeleri bitirdi kimisi 4 temel dersin dışındaki diğer alanlara veya gygk alanına yöneldi. Ondandır ki bu yıl netler yükseldi yoksa zorluk seviyesi olarak aynı sayılırdı. 2017 maliye=2018 hukuk 2017 iktisat= 2018 iktisat 2017 muhasebe>2018 muhasebe gibi gibi
-
@sucuklu_oralet hahah buna bayıldım ah yay, olsunduu yardımsever kişiliğimin canı sağ olsunduu
-
@rootofallevil bende size katılıyorum. Hukuk dışında bence çok bi bariz fark yoktu sınavda. Bence hukuk un farkınıda Maliye kapattı...