KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@adaygibiaday Size katıldığım noktaları değilde katılmadığım tek nokta olan eleştirilerimin de temelinde bulunan;
Söylemlerinizden ortaya çıkan ; İyi üni. okuyan insanların kamuda görev almayı kötü üni. de okuyan insanlardan daha fazla hakettiği gibi bir düşüncedir. Ben iyi üni kötü üni gibi bir etiket kavgası içinde değilim. İyi bir üniden de insanlar boşboş ayrılabilir veya tam zıttı sizin deyiminizle kötü bir üniden de insanlar kendılerini geliştirerek belirli seviyelere ulaşabilir. Eğitimin kurum isimlerinden ziyade kişinin kendı benliğinde bittiği kanaatindeyim.
Kpss sınavının formatını tabiki eleştirebilirsiniz, sözlü mülakattaki torpilleri de eleştirebilirsiniz ki çokta haklısınız. Ancak anlamadığım nokta şu ben kötü üniden mezun oldum kpss ye hazırlanmayayım daha iyi üniden mezun olanlar var onların kamu daha çok hakkı diyip insanlar girmesin mi sınava. Zaten bu forumda ve çevremde bu sınavı başarıp başaramayacağı konusunda çok ikilemde olan en ufak bir umut ışığı arayan insanlara : "Siz geçmişinizde başarısızdınız bu sınavda ve iş hayatında da başarısız olmaya mahkumsunuz" mu demek daha iyi yoksa " Dershaneli veya dershanesiz ilk girişiniz veya 10. Girişiniz olsun olmasın inanın çalışın ve sonunda mutlaka başarılı olun" demek mi daha iyi bir düşünün bence.
-
@flouriess10 hocam eleştir ancak adıma konuşma ayrıca bir kitleyi yerden yere vurmadım Türkçe hepimizin dili rica ediyorum o kitle iyi olabilir, terbiyeli olabilir ama hala dediklerim geçerli. @1umut @flouriess10 münferit örneklerinizde %100 haklı olabilirsiniz fakat ben kanaatimi defalarca tecrübe etmiş, üzerine de yazmadan evvel defalarca düşünmüş biriyim. Yine de bana kattıklarınız için teşekkürler.
-
İyi akşamlar arkadaşlar kpss p48 puanım 76.28 sıralamam 8368 . Nasıl bir yol izlemeliyim ? Puanım işe yarar mı? Fikir verebilir misiniz?
-
Arkadaşlar 2017 p23 ve p42 de 84 puanın veya üstünün sıralaması hakkında Bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim, teşekkürler.
-
@maliyeci123. Çok teşekkür ederim
-
@sena_25 iyi bir il tercihiyle guy gelme ihtimali var.kpss ye calisir gibi calismaya devam
-
@agnes89 bu seneden daha geridedir buyuk ihtimalle
-
Arkadaslar buradan sinava calisan tecrubeli arkadaslara bisey sormak istiyorum a grubu icin onerebilceginiz online uzaktan egitim var mi yorumlarinizi ve tecrübelerinizi paylasirsaniz cok tesekkur ederim
-
@kpss-gm bu sene ilk kez kpss a dan sınava girdim. Evde hazırlandım. Youtube'de çok kaliteli hocalar var çoğu dersi oradan izleyip notlar çıkardım. İsem yayıncılık, benim hocam vb gibi. Ben çok faydalarını gördüm üstüne her alan dersinin çıkmış sorularını ve bir adet özgün sorular kitabı aldım. Dershaneye gitmeyeceksen bu kanallara kesinlikle bir göz atmanı öneririm.
-
@leaker tamamdir hocam teşekkür ederim
-
@teklif-eğrisi umarım o iyi illerden birine denk gelirim. Temennim herkes için güzel şeyler olması tabiki.
-
@adaygibiaday sen biliyor musun insanların ne zorluklar çektiğini.Benim gibi ailesine bakmak mecburiyetinde olup,küçük yaşta çalışmak zorunda kalanlar açıköğretim mezunu olup. 1 yılda hem alandan hem de p3 den iyi puan alabiliyorsa bu bir başarısızlık ya da adaletsizlik midir. Öğrenmeyi öğrenmek zorlu şartlarda başarabilmek hafife alınmamalıdır. Üniversite sınavı dediğiniz şey reel bir ölçüt değil,bol miktarda kitap okumanızı tavsiye ederim
-
P48 77.91 sıra 6.779 Allah rıxası için guy gelir mi
-
@buğracaan gelir kardeşim sana çok büyük ihtimalle ve doğru il tercihiyle. Ama ufak da olsa gelmeme ihtimali de varmış o nedenle kpss çalışır gibi çalışmaya devam et. Ha bu arada Guy sınavı ne yazık ki artık çok geç gelmeye başladı. Önlemlerini ona göre al.
-
@gresham-t sağol aydınlattığın için hayırlısı diyelim
-
Arkadaşlar p48 puanım 80.33 siralamam 4500 sizce nasil
-
@gulcan maliye bakanligi icin iyi. Diger bakanliklar için zor
-
Arkadaşlar ilan geldikten sonra çalışmaya ne kadar vaktimiz kalacak genel olarak??
-
@gökyeleli guy dguy vmy için nasil
-
@gulcan guy dguy ve vmy için en son alımlar için puanınız yetmişti. Bu sene böyle alımlar olacaksa içiniz rahat olsun derim.