KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@byteks1 gk gy kaç?
-
@casanova aynı gelir 55 net civarı bekliyorum. Herşey aynı neredeyse sizin geçen sene ki puanınızla.
-
@herhangibiri 2012’den beri aynı muhabbeti görüyorum. 30-40 kişinin puanıyla genelleme yapmayın.
-
@byteks1 hocam memleket neresi bende 55 gk gy anca ruh ikizimiyiz ne
-
@officialsecret hocam sınav kolaydı önceki yıllara göre ona laf yok. ama puanlarda hadi olsun da 3,4 puan oynama ancak olur. Sıralamayı bilemem tabi, yüksek ihtimal 2016 yılı gibi yüksek puana normalden daha düsük sıralama gelecektir belirli bir puan aralığında
-
@rintintin Hocam hiç calismadan yükselttiysen tamamen sorulardan kaynaklıdır ösymyi tebrik etmek gerek yok çalıştım boş durmadim diyosan tebrikler sana gelsin
-
hukuk 23
iktisat 20
maliye 26
muhasebe 26
forumun en tembeli benim heralde , çalışmayınca böyle oluyormuş -
@byteks1 ha hocam duuurr benim kafa karıştı sen bu sene mi toplamda 83 net bekliyorsun alandan?
-
@ilanmılano hocam hiç çalışmadan olur mu? 6-7 ay komple çalıştım sınava teşekkür ediyorum
-
@casanova evet Benim bu sene beklediğim sizin geçen sene ki sonuçlarla aynı diyorum.
-
@keynesinruhu Dik dur eğilme hocam arkandayız:)
-
Hayatımda ilk defa ikilemde kaldığım sorular doğru geldi 8 tane 2 sık arasında kaldıgım soru vardı emin olamadıgım 7 tane doğru 1 tane yanlış(emsal değer) geldi.
p3 71 net
Hukuk 35
İktist 31.75
Maliye 31.25
Muhasebe 29.50Alan 127.5 net
önceden olsa ilk 100 e girdim diye sevinirdim. ama şu an 90'ı geçerim gibi hissediyorum birçok insan 100 netin üzerine çıktığını söylüyor. kafam karışık.
-
@fernando-reges
eyvallah hocam -
105 nete sevinemez hale geldik vay be
Umarım sadece forumdakilerin bu kadar yüksektir. -
@obra Gayette yapıyorum geçen sene bende senin o yazdığın puanı aldım bu sene de çalıştım sınav da görüldüğü üzere gelmiş geçmiş en kolay Kpss a grubu sınavıydı çok rahat çalışan birisi 110 netleri görür.Ben arkadaşların kimseyi kandırdığını veya burda insanların yüksek net yazıp milletin moralini bozmaya çalıştığını falan düşünmüyorum
-
İçbükey farksızlık eğrisi ve Amfi insan gerçekten hayret ediyor
-
alan 105 gygk 60 net kac gelir acaba
-
@odtüsbky söylerim hocam:) merkez göç kamu denetçiliği gibi kurumlar için p31 kastım inşallah açılır da gözümüz ilan aramaz
-
Valla bu sene hayvan şii yapmışsınız. Biri kulağa vurmuş, biri gözüne vurmuş. Bu kadarını beklemiyordum coşulmuş yeminle
-
@antimülakat dostum adamlar ateş ediyor gördüğün gibi