KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@keynesculuk 100 net üzerinde belirleyici olan YDS olur. Yani puan baremleri yükseklerde olacak o belli ama YDS isteyen kurumlara göre puanı olanlar baya avantajlı.
-
Arkadaşlar merhabalar,
Geçen sene kpss a sürecini okulla götürmeye çalıştım ve 65 gk gy 70 alan neti üzere olmak üzere p48 de 76 aldım ama istanbulu tercih ettiğim için açıkta kaldım.Kötü oldum ama sonuçtan dolayı ama bu sene ki sınav performansım benim teselli etti netlerim
Gk gy 60-65 arası
Hukuk 32
İktisat 25.50
Maliye 24.50
Muhasebe 31 net olmak üzere toplam 113 net
Sallamıyorum cidden arkadaşlar netlerim böyle ama malumunuz 120 130 netler havada uçtuğu için endişeliyim geçen seneye göre 90 ı görürüm ama bu seneden emin değilim bana 86 87 bile kâfi ama ben daha aşağısı gelmesinden bile korkuyorum daha aşağısı gelme ihtimali var mıdır inanmayan arkadaşlar olursa da canları sağ olsun şimdiden aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler. -
@emilsax hocam sizde kendimi gördüm yaşadığımız süreç ve netlerimiz benzer 2 yılda da bende tam olarak bilmiyorum tabi bu sene baya bi yükseldi gibi netler ama bence çok absürt sonuçlar çıkmaz ortaya. Size 87-88 civarı bişey geleceğini düşünüyorum
-
@emilsax 87,88,89 dan biri olur bence.
-
@hickskaldor hocam ben dediğiniz puana yine kabulüm ama hem forumda hem facebook gruplarında o kadar cok 110 lar 120ler dolasıyor ki sanki bizim yaptigimiz cok normale kaciyor ve ister istemez endise yaratiyor insallah dusundugunuz gibidir.
-
@emilsax ayrıca 120 130 lar havada uçuşmuyor bence. 120 ve üzeri yapan anca 250 300 kişi vardır. Bunlarda artık derece sayılacak rakamlar zaten. Moral bozmaya gerek yok 100 ve uzerisi birçok sinav görür. Daha düşük neti yapanlarda bu guruptan biraz daha az sınav görür hepsi o kadar. 85 90 yapan insanlar tedirgin olmuş. Arkadaşlar eyvallah sınav geçen yıllara göre kolaydı da o kadar da değil yahu. Minimum 1 senelik emek ister 85 90 net. Kaldı ki 100 üzeri yapanlar da artık tecrübeli kpss A demirbaşlarıdır. Onları baz alarak tempo düşürmeyin.
-
@gresham-t kesinlikle tempo düşürmek olmaz aydınlatıcı bilgileriniz için teşekkür ederim bizimkisi sadece oluşan bilgi kirliliğinin içimize kuşku düşürmesi.
-
Arkadaşlar iyi geceler
Hukuk 35
İktisat 30
Maliye 32.5
Muhasebe 31.5
Netlerim bunlar sizce p 48 de puan ne gelir ve ilk 200 olur mu ve yüksek puanın kurum sınavlarına girebilmekten hariç bir avantajı var mı örneğin sözlü mülakatta -
@friedman94 koyun can derdinde kasap et derdinde. Seninki de soru yani. 130 netin var ama alacagin puanın rasyonel bı tahminini kendin yapamıyorsun öyle mi? Kardeşim burada 80 90 net yazmaktan utanan çekinen insanlar var. Onların çalışma sevklerini kirmayalim. Zaten bu netlere 90dan aşağı gelmez sen de biliyorsun.
-
@gresham-t hocam kusura bakmayın ben arkadaşların moralini azaltmak asla istemem sınav tecrübem yok ilk defa girdim bi fikir edinmek istedim sadece herkese cvp yazılmış kimseyi kırmak istemem yani
-
@friedman94 seninde farketmiş olacağın üzere gayet iyi bir net. Gygk kaç?
-
@hickskaldor 70 72 civarı
-
@friedman94 Dersane ye gittiniz mi hocam ilk sene böyleyse sonrasını düşünemiyorum bravo ilk 200 olur.
-
Sınavdan itibaren forumu takip ediyorum, çoğunluk gerçekten iyi sonuçlarla ayrılmış tebrik ederim. Benim ilk yılım ve gy gk 65net, alan 80 net gelecek gibi. Herkes kaç nete kaç puan gelir diye sorular sorarken, yüksek netlerin içinde ben kendimi nasıl hissetmem gerektiğini bilemedim
Sıralama ve p48 hakkında fikirlerinizi dile getirirseniz sevinirim, teşekkürlerr iyi çalışmalar -
@gmsmustafa dershaneye gittim evet ismini söylemiyim foruma bugün üye oldum manipüle ediyor algısına düşmek istemem
-
@büş ilk sene için gayet iyi. Çok yüksek yapanlar istisnalar dışında bu yola yıllarını emeklerini vermiş kimseler. Siz sadece kendi yolunuza odaklanirsaniz çok daha iyi neticeler olacaktır. Başarılar dilerim
-
Arkadaşlar günlerdir burada herkes netlerini yazıyor. Burdaki yazılanlara göre tahminimce, geçen sene 80-81 puan alanların sıralaması 3-4 bin civarlarındayken bu sene bu puanları alacaklar 8-9 bin civarında olacak. 95 net üzeri yapanlar ilk 5-6 bin içerisinde olur tahminimce. Çok iyimser olmamıştır umarım bu tahmin
-
Arkadaşlar ayrıca geçen seneye göre puanların 1 2 puan oynayacağını puandan çok sıralamalarda büyük değişmeler yaşanacağını düşünüyorum.
-
145---------->100
130-145--->94-100
115-130--->88-94
100-115--->83-88
85-100----->78-83 -
Net paylaşımından çok yine egoların savaşına dönüştü durum. Hepsinden 30 civarı net yapmış ama hala gelip burda kendine yorum yapılmasını istiyor. Beni övün diyor yani kısaca. Toplamda 120 net üstü yapanlar bile 80 i geçer miyim diyor dalga geçmiş gibi. Madem yorum istiyorsunuz ben yazayım size 80 i zor geçersiniz. Alın size yorum.