KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@sofuoglu
sınıfları terketmiyoruz :)) -
İsterseniz 160 da 160 yapın ilan olmadıktan sonra neye yarar daha bugün bakan kamuda %30 tasarruf yapacaz demiş inşallah bizi vurmaz
-
@gresham-t Teşşekkür ederim hocam inşallah sınavlar açılır ve biz de sınavlara girmeye hak kazanırız. Sınavlar açılmadıktan sonra birinci olsan da bi anlamı olmuyor kpss'nin.
-
Arkadaşlar kpss de alınan puanın mülakatta bir faydası oluyormu yoksa mülakatta sadece kurum sınav puanımı dikkate alınıyor? mesela kpss de ilk 100 e girdin mülakatta bir faydası olurmu?
-
@fc-real-gdp ben fulledim ama alfabetik sıraya göre yerleştirirlerse sıralamam kötü olur diye korkuyorum
-
@keynesculuk Bazı mülakatlarda dezavantaj oluşturuyor diye duydum hocam. Örneğin çok yüksek puanlı birinin, ''bu arkadaş bu puanla başka kurum sınavlarına girer, burada kalıcı olmaz'' düşüncesiyle daha düşük puanlı kişilerin guy mülakatını geçmesi gibi. (ceteris paribus)
-
TR derecesi yapmış birinin mülakatta bunu belirtip antipati toplayıp oybirliğiyle mülakattan elendiğini biliyorum. Derece yaptıysanız o size kalsın, aman sakın bahsetmeyin
-
@elmalma Herkeste bu yanılgı var. Tanıdığım 85+ puanlı kişilerin hepsi gayet güzel "üst kurum mülakatları da dahil" asil olarak girip 3-5 ay çalıştıktan sonra yerini yedeğe bırakıp gitti.
-
@cnkn Akademisyen felan mı oldular hocam ?
-
@öğrenci bu arkadaşı forumun dışına alalım
-
Merhaba arkadaşlar
Maliye: 35
Hukuk: 27.5
İktisat : 25
Muhasebe: 20
Gkgy: 77
P48 85 üstü gelir mi -
@keynesculuk olmuyor hocam, birinci arkadasimi catir catir elediler. Ama tabiki bir yere girdi o baska ama kendisi bikkinliktan sayistay sinavina bile basvurmamisti nasilsa elerler diye
-
100 netin altında adam bulamıyoruz arkadaş
-
Arkadaşlar 89 — 90 nete kaç gelir ortalama
-
Arkadaslar soruların toplu halde linki olan var mı
-
@buğracaan 77 79 civarı birşey olabılır dostum bence
-
Gk-Gy :57, İktisat : 30, Maliye : 30, Muhasebe : 27, Hukuk : 23, Çeko : 16. Bu netlerle hangi aralıkta gelebileceği ve sgk teftiş gibi yerlere başvurulabileceği konusunda yorumu & tavsiyesi olan ?
-
@axel-fox sgk teftiş zor da denetmenlik kesin gibi
-
@rootofallevil Gk-Gy 64 hukuk 28 iktisat 23 maliye 31 muhasebe 22 çeko 20 sgk teftiş gelir mi sizce dostlar
-
Ben anladım ki bütün derece yapanlar TY'den çıkacak! Çok derece göreceğiz çok...