TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Bedelli askerlik kredisi 2018

EKONOMİ
    bedelli askerlik kredi 2018
    18
    38
    4718
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Antimülakat
      Antimülakat Son düzenleyen:

Harbi tam şu bedelli meselesinin söz konusu olduğu dönemde faiz oranları yükseldi. Ahhh kötü niyet ahh insana neleri düşündürüyor. Umarım ekonomide yaşananlar ile bu konunun çakışması tesadüftür.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • E
        economist.04692 Son düzenleyen:

Dostlar ne yaptınız kredi mevzusunu çeken oldu mu neresi daha uygun araştırdınız mı ?

T sofuoglu 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • T
          Teklif eğrisi @economist.04692 Son düzenleyen:

@economist-04692 halkbanktan 1.74 e cekmistim.en uygunu halkbankti arastirmalarima gore.

• sofuoglu
            sofuoglu @economist.04692 Son düzenleyen:

@economist-04692 ziraat 1.63 iken çekmemiştim düşer die geçen cumartesi 1.85e yükseldi hala çekmedim ama bu gidişle daha da yükselecek gibi faizler özellikle özel bankalardaki krediler 2.60 bandında çok fazla ya Allah yardımcımız olsun

E sofuoglu 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • E
              economist.04692 @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu hocam krediler gerçekten çok yüksek ama bir düzenleme de yapmadılar sadece bu iş ne olacak bilmiyorum.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • E
                economist.04692 @economist.04692 Son düzenleyen:

@economist-04692 * bu iş için

• K
                  kartel06 Son düzenleyen:

geç başvurup geç gideyim diyorum inşallah sakata gelmem

Mahkeme kararıyla yalanlar gerçeğe dönüşseydi Dünya şimdi dönmüyordu.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • sofuoglu
                    sofuoglu @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu, içinde söyledi: Bedelli askerlik kredisi 2018

@economist-04692 ziraat 1.63 iken çekmemiştim düşer die geçen cumartesi 1.85e yükseldi hala çekmedim ama bu gidişle daha da yükselecek gibi faizler özellikle özel bankalardaki krediler 2.60 bandında çok fazla ya Allah yardımcımız olsun

1.85 iken de çekmedim az önce baktım ziraat çalışan için ihtiyaç faizleri 2.07 e normal ihtiyaç kredisini ise 2.25 e yükseltmiş, bu nedir böyle yav imar barışı kredisi düzenliyorsun 1.35lerden veriyorsun ama bedelliye yönelik kredi çıkartmıyorsun..

E islimbot 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • E
                      evandro @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu Ben akbank'a sormuştum 2.55 civarından kredi veriyordu.

sofuoglu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • islimbot
                        islimbot KVKK @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu bugün mesai bitimine doğru sıra bekledim ziraatte. görevliye yoğunsanız gideyim pazartesiye geleyim dedim. bedelli için çekeceğimi söylmiştim. o da yok siz zamanınız varsa bekleyin, olur da pazartesiye faiz oranı artarsa bugün şube kapanmadan başvurursanız o oranda çıkar dedi. 1.90'dı oran. maaş müşterilerine ve emeklilere 1.85'ti. aynı gün halkbank ve vakıfbank 2.60'tı. halkbank dedi ki bayramdan önce 1.85'ti yeni artış geldi. bankacı hanım 2'nin altında faiz veren bir tek biziz demişti gururlanarak. pazartesi 2 tane fatura ödeme talimatı getirin, paranız hesaba yatacak dedi. hatta 5 ay boyunca ödeyeceğim kredi miktarının aylık tutarını da bana söyledi. aslında ekimde çekecektim ama tcmb faiz artıracak diye perşembe toplantısında bugünden gideyim dedim. hayatta bazen şanslı olabiliyoruz. sanırım sadece görmek lazım. bankacı da acaba artış olacağını biliyordu da bana mı acıyarak mesai sonuna sıkıştırdı anlamadım 🙂 bence çekecek arkadaşlar 2.07'den çeksin. 13 eylülden sonra yine artabilir.

genclerbirlikli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • sofuoglu
                          sofuoglu @evandro Son düzenleyen:

@evandro özel bankalara girmiyorum bile hocam onların faiz oranları çook uçuk
                          @islimbot valla hocam hakikaten şansınız ve nasibiniz varmış gerçekten 🙂 ben de ilk kredi çekmeye karar verdiğimde ziraate çalışana ihtiyaç faizleri 1.63 dü sonra düşer mi diye bekledim düşmedi, 1.87e çıktı orada kalır bir müddet belki parayı farklı yollarda bulurum die bekledim şuan 2.07 🙂 Valla hocam ben pztesi 2.07 den bi 10-11 bin çekeceğim ki bir 3. Pişmanlığı kaldıramam 🙂

• genclerbirlikli
                            genclerbirlikli @islimbot Son düzenleyen:

@islimbot ben de 1.85 ten girdim, bari ordan biraz kurtardık 🙂

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • R
                              Richie Rich @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli ekim de faizler nolur sizce?

genclerbirlikli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • E
                                emr Son düzenleyen:

Daha da artacak. Çekmeyi düşünen vakit kaybetmesin.

• genclerbirlikli
                                  genclerbirlikli @Richie Rich Son düzenleyen:

@richie-rich büyük ihtimal artar.

• R
                                    Richie Rich @paca08 Son düzenleyen:

@paca08, içinde söyledi: Bedelli askerlik kredisi 2018

İmar barışı için 1.33 kredi faiz oranı belirlediler. Ben bundan dolayı son aya kadar bekleyeceğim. O zamana kadar yararlanan sayısı artsın diye düşük faizli krediler çıkarırlar.

Bekliyo musunuz hala?

paca08 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • paca08
                                      paca08 Sayıştay Denetçileri Yasaklı @Richie Rich Son düzenleyen:

@richie-rich Bu derece sıkıntıların yaşanacağını düşünmüyordum. Bundan dolayı pazartesi günü bankaya gidiyorum. Eğer daha düşük faizli kredi çıkarsa da kısmet değilmiş derim.

• genclerbirlikli
                                        genclerbirlikli Son düzenleyen:

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/kampanyalar/emeklinin-artisi-kredi-paketi

şöyle bi şey var. yakını ziraatten maaş alanlar yakınlarına çektirip ödeyebilir. oran 1,85

• 1
                                        • 2
                                        • 2 / 2
                                        • İlk ileti
                                          Son ileti