2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@adolf-stalin sınav başından beri 78 82 arası diye düşünüyorum
-
83 almışım. 84’le kapatır diyorum.
-
sorular açıklanmadı ama itiraz hakkı tanınmış :d
-
Sonuçlar eklenmiş siteye ama üniversitenin sonuçlarından farklı bişey yok
-
Yahu yanlış ve hatalı sorular vardı. Gözetmen kendisi tutanağa geçirmişti. Iptal edilen soru yok. Bu kadar da olmaz. Resmen şark kurnazlığı.
-
@grejuva belki de doğru olarak hesaplandı hocam herkese
-
Yeni adet bu oldu önce puanlar sonra mülakata kalıp kapmayacağın belli olacak. Vay be dünya ne güzel.
-
@gs47 hocam olabilir ama insan bi ben hatalı veya yanlış soru hazırladım der yani. Herşeyi doğru gibi göstermekte yeni âdet oldu.
-
@grejuva çok haklısınız hocam,yoğurdum ekşi diyen yok ne yazık ki
-
@grejuva tabi o konuda haklısınız hocam
-
73 net var benim. Acaba 70 üstünü mülakata çağırırlar mı?
-
@cyberthought ilk 40 kalıcak mülakata
-
@cyberthought Benim de öyle hocam, ama sırf forumda bile 77 üstü epey var, bize gelmesine ihtimal bile vermiyorum maalesef.
-
Umarım kalırız mulakata. Yanlış olan soruları yanlış mı saydılar acaba? öyle gelmiş sanki.
-
İİBF 79 olmadı sanırım yine de ufak bir ihtimal var sanırım. Keşke baraj açıklansa
-
Sitedeki duyuruyu gördüm. 15 kasıma kadar itirazların yapılması vs. 19 kasımdan önce nihai liste açıklanmaz bence
-
arkadaşlar sonuçları bekleyene kadar anket tarzı bir şey yapsak ya net olarak bilelim mülakatta kalma durumunu.
-
Ybü soruları ve cevap anahtarını yayınlamadan nasıl itiraz etmemizi bekliyor acaba
-
https://www.strawpoll.me/16758152 arkadaşlar ankete katılır mısınız? doğru cevaplandırın ama lütfen
-
@arven16 anket çok iyi oldu hocam sağolun ben de denedim de yapamadım