2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@audit Genel olarak bir gereksiz uzatma var kurumlarda maalesef
-
yani 160 kişi elenecek sonuçta .belki de boşa bekliyoruz .bi de uzun uzun bekliyoruz
-
@ekeblad Aynen hocam belki de boşa bekliyoruz
-
üniversite hem soru kalitesinden hem de insanların edebilmesine fırsat vermek için soruları yayınlamamasından kurumsal kimliğini çok güzel yansıtıyor. aferim
benim için ha gümüşhane ünuversitesi ha yıldırım beyazıt üniversitesi ne farkı var ki...
sayıştay yüzünden ösym'ye ateş püskürülüyor ama sanırım ösym'nin kıymetini bilmeliyiz
-
Soruları hazırlayan komisyon sınav yapılmadan önce 3 kere tekrar gözden geçirseydi şimdi soruları yayınlamak için 40 kez düşünmezdi. Özetle işini tertipli yapacaksın.
-
Tüm gün hiç internete giremedim, şimdi kesin sorular açıklanmıştır diyordum ki ortada hiç bir şey yok Hadi YBÜ açıklamıyor, kurum neden üstünde durmuyor onu anlayamadım.
-
Ben kurumdaki acemilikleri eleştirirken bana karşı çıkan arkadaşları platforma alalım..!
-
Üniversitenin süreci yönetimi tam bir hayal kırıklığı umarım kurum gelecek seferlerde Ankara, Gazi gibi üniversitelere sınav yaptırır
-
@arven16 Hacı Bayram Üniversitesi demek istedin sanırım:)
-
@adolf-stalin hocalar en azından değişmemiştir diye umuyorum
-
arkadaşlar ben bugun kurumu aradim sinav sorularinin yayinlamasiyla ilgili o konu için üniversiteyi arayın bizlik bi şey yok dendi o yüzden baskıyı kuruma degil üni.ye yapmak lazim orda da hangi birimi kimi aramak lazim bilmiyorum yani
-
Hala ses yok...
YBÜ, ne yapmak nereye varmak istemektedir?
-
Siz bir de zamanında hacettepe'ye mulkiye'ye puanları yetip de bu okulun ilk mezunlarını düşünün
-
arkadaşlar bu sınav uzun sürecek galiba :((
-
açıklanacağına dair umut pek yok ama yine de nöbetteyiz
-
Çok uzayacak gibi kurum da üniversiteye bırakmış zaten
-
çalışacak bi sınav da yok .en iyisi tekrardan ingilizce çalışmak .zaten 40 kişi kalacak .benim pek umudum da yok .
-
Hocalarım fark ettiyseniz bizim sınav giriş belgeleri biraz üstün körü msb için hazırladıkları link üzerinden yayınlanmıştı. Neyse giriş belgeleri linki ile oynayıp giriş belgesi kısmına sonuç yazınca sonuç sayfası çıkıyor. TC nizi yazarsanız da halen sonuçlar açıklanmadı diyor. Acaba şu an böyle bir link atadılarsa ve link açıksa kitapçıkla beraber sonuçları da mı açıklayacaklar diye düşünüyorum. Teori tabi
http://msbsinav.ybu.edu.tr/aday/sonuc/kisisel-verileri-koruma-kurumu-uzman-yardimciligi-hukuk -
@hegia-sophia ben de öyle düşündüm belki sonrasında Bi itiraz süresi verebilirler
-
@islimbot kardeş hayırdır sen cambridge , harvard veya oxford felan okudunda kpss yemi hazırlanıyorsun.YBU ya atıp tutuyorsun.