2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@marigold 2.ptt vakası olmaz inşallah
-
@marigold 700 optik kağıt okunacak 1 gün bile sürmez aslında ama ..... Kurumlar malum..
-
@öğrenci hocam o kısım sadece 700 optik kağıt okuma işi değil bildiğim kadarıyla. Yani, bir itiraz süresi var artık 2 gün mü 5 gün mü. Gelen itirazları değerlendirme var ki bu süre muamma Onun dışında optikler okundu diyelim, isimlerin onaylardan vs geçmesi gerekiyor yayınlanması için. Sonunda da inşallah hepimiz için hayırlı mutlu haber olur
-
arkadaşlar, boyalı kutucuklar sorusu da vardı. bunu çözebilen var mı ?
-
@marigold Orası öyle.. inşallah
-
@marigold sonunda hepimiz için mutlu haber olmayacak sevgili mario
-
@audit ben cozdum .Kutularda soyle bi oruntu vardı .bi kutunun yarisi diğer kutunun 1/4u boyanmisti.böyle böyle siklarda yarısı boyalı ve 1/4u boyalı sık vardı o olacaktı
-
@ekeblad, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@audit ben cozdum .Kutularda soyle bi oruntu vardı .bi kutunun yarisi diğer kutunun 1/4u boyanmisti.böyle böyle siklarda yarısı boyalı ve 1/4u boyalı sık vardı o olacaktı
ben de o şekilde çözdüm ama çok basit geldi bana. başka bir yorum da yapamadım o şıkkı işaretledim geçtim. umarım doğrudur. teşekkürler.
-
"Türk Lirası'nın değerinin piyasa kurunun altında kalması ne anlama gelir" tarzı bir soru vardı. buna yorumu olan var mı peki?
-
@audit ihracatı teşvik yaptım ama emin değilim
-
Benim gibi kanun kısmındaki rakamlı sorularda zorluk yaşayan var mı? Yoksa yalnız mıyım?
-
@audit Dengelenme süreci devam ediyor minvalinde bir şık vardı onu yaptım.
-
@arven16 hocam ihracata teşvik; piyasa kurunun , paranın asıl değerinin altında belirlenmesiyle olmuyor muydu? Çin'in yaptığı gibi? soruda tam tersiydi diye hatırlıyorum. Yanlış yorumluyor da olabilirim tabi.
-
@adolf-stalin, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Benim gibi kanun kısmındaki rakamlı sorularda zorluk yaşayan var mı? Yoksa yalnız mıyım?
süreleri mi kastediyorsunuz ?
-
@öğrenci
@öğrenci, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@audit Dengelenme süreci devam ediyor minvalinde bir şık vardı onu yaptım.
ben de onu yaptım hocam. malum, dengelenme olayı bu aralar çok tirajda
-
@audit aynen
-
@adolf-stalin, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@audit aynen
hocam dost acı söyler. sınava girenlerin yüksek bir oranı yapmıştır o soruları.
-
Kurumu mu arasak üni'yi mi arasak ne yapsak?
-
Şimdi iptal edilecek sorular iptal olursa diğer soruların puansal olarak ağırlıkları mı artar yoksa iptal soru sayısı kadar herkese puan mı eklenir, ne olur?
-
@yağmur1223, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Şimdi iptal edilecek sorular iptal olursa diğer soruların puansal olarak ağırlıkları mı artar yoksa iptal soru sayısı kadar herkese puan mı eklenir, ne olur?
herkese doğru sayısı olarak eklenir.