2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@kpssınavı ben de hangisine bağlıdır diye hatırlıyorum hocam o yüzden bu doğru oluyo bakalım
-
Seçim kanunu sorusu da vardı arkadaşlar
-
@bayke seçim kanununda yapılan değişiklik 1 yıl içinde uygulanamaz olacaktı sanırım.
-
Hangisi Atatürk ilkelerinden değildir vardı. Gk kısmında..
-
@yağmur1223 evet sınavın en kolay sorusu oydu. Herkes yapmıştır onu muhtemelen
-
Realist düşünce ile ilgili bir uluslar sorusu vardı onu ne yaptınız?
-
@sbf13 realizme göre politika belirlemede dikkate alınan nedir gibi bi soruydu sanki. Şıklarda ülkenin gücü çıkarı öyle bişey vardı sanki.
-
@yağmur1223, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@sbf13 realizme göre politika belirlemede dikkate alınan nedir gibi bi soruydu sanki. Şıklarda ülkenin gücü çıkarı öyle bişey vardı sanki.
Ben de güçle ilgili olan sıkkı işaretledim tek bildiğim oydu çünkü
-
@sbf13 sanki diğer şıklar sırıtıyordu o soruda hocam,hiç fikrim yok konuya dair ama eleme usulüyle yapmıştım ben de.
-
@yağmur1223 ben de tam hatırlamamakla beraber bu şıkkı yaptım
-
işçi problemini ne yaptınız arkadaşlar?
-
@audit 15 diye hatıırlıyorum
-
peki beyanname türü muhtasar mi yoksa münferit mi ?
-
@audit yıllık beyanname çünkü kurumlar vergisi yıllık ödenir
-
@audit kurumlar vergisinin kesinti şeklinde olan kısmı Muhtasar olur.Soruda da bundan bahsediyordu.
-
@akademili, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@audit kurumlar vergisinin kesinti şeklinde olan kısmı Muhtasar olur.Soruda da bundan bahsediyordu.
ben muhtasar yaptim ama emin olamadım soruyu net haturlamadigimdan.
-
ağaç boyunu soran bir soru vardı. çözebilen var mi ?
-
@audit 21.7’ydi galiba.
-
hadi bu da son. temel haklarım sınırlandırılma durumu sorusu vardı. şıkları hatirlayan var mi ?
-
@ankaragüçlü ben de 21,7 yaptım; fakat adamın gözünün başının üzerinde olması gibi tuhaf bir durum ortaya çıkıyor böyle olunca.