2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@audit kurumu arayıp baskı yapmak lazım ,üniversiteye kalırsa hiç açıklamayacaklar soruları.
-
@audit, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@yağmur1223, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Şimdi iptal edilecek sorular iptal olursa diğer soruların puansal olarak ağırlıkları mı artar yoksa iptal soru sayısı kadar herkese puan mı eklenir, ne olur?
herkese doğru sayısı olarak eklenir.
PTT de sorunun puan agırlıgı artmıştı
-
Rekabet 14'ünde sınav yapıp 16'sında soruları açıkladı. Bizde daha sorular yayınlanmadı. Anlaşılan bekleyişimiz uzun sürecek Bazı arkadaşların önerdiği gibi kurumu arayabiliriz.
-
Bi kaçımız arayalım soralım o zaman kurumu arkadaşlar
-
@marigold, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Rekabet 14'ünde sınav yapıp 16'sında soruları açıkladı. Bizde daha sorular yayınlanmadı. Anlaşılan bekleyişimiz uzun sürecek Bazı arkadaşların önerdiği gibi kurumu arayabiliriz.
Rekabet Kurulu'nun sınavını kim yapmıştı ?
-
Kurumu aradım eğitim dair başkanı ile görüştüm.Bu konu hakkında üniversiteyi arayıp gerekli görüşmeyi yapacaklarını söylediler.Bugün ,bugün olmazsa yarın için takipte kalın dediler.
-
@audit Onu Ankara Üniversitesi yaptı. YBÜ değil, referans olsun diye söyledim sadece
-
@marigold, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@audit Onu Ankara Üniversitesi yaptı. YBÜ değil, referans olsun diye söyledim sadece
Teşekkür ederim.
-
Mesela 2 soru iptalse, (100:98).doğru sayısı
-
Ne mektup geliyor ne haber senden,
Söyle de bileyim bıktın mı benden,
Kişisel veriler girdiğin yerden,
Maaşlar doğuyor gecelerime...
Abi verdiğimiz cevapları unuttuk bari bugün açıklayın şu soruları yaa -
kaç kere naklen uzman alımına çıktıklarında demekki çok ihtiyaç varmış diye dusunmuştum.Çünkü ben başvurmak için aramistim .sadece 10 12 kişi alicaz demişlerdi .onun üstünden 2 kere daha alıma çıktılar .demekki kimse gelmedi .dedim bunu hemen açıklarlar mulakatini yaparlar .
-
Bana da bu kurum hızlıca süreci tamamlar gibi geliyordu.. Fakat 1 hafta oldu neredeyse daha sorular dahi açıklanmadı.
-
@öğrenci, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Bana da bu kurum hızlıca süreci tamamlar gibi geliyordu.. Fakat 1 hafta oldu neredeyse daha sorular dahi açıklanmadı.
hatalı soruları ayıkladıktan sonra mı paylaşmayı düşünüyorlar acaba ? 100 soruluk sınavda 3 4 tane hatalı soru olunca belki çekiniyorlardır açıklamaya.
-
Arayıp baskı yapmadan sonuç elde edemezsiniz arkadaşlar.Kaçınız arayıp sordu ? Beklemekle olmaz bu işler.Kurumu arayın yetkili biri ile görüşme talebinde bulunun.İlk başta üniversiteyi arayın diyorlar ama siz ısrar edin.
-
@akademili hocam sizin merkez ne oldu kaldiniz insallah mulakata
-
@kpssınavı aynen hocam içerdeyiz şükür, rekabet ve kvkk yi bekliyorum şuan.Onlarda olur da kafam rahatlar biraz inş.
-
@akademili ben arardım ama neyin böyle peşine düşsem benim olmuyor .O yüzden totem yaptım aramıcam,sorular açıklansa bakmıcam .
-
Belki de sonuçlarla beraber açıklarlar. Şahsen keşke öyle yapsalar cevaplarımı bile unuttum.
-
@ekeblad, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@akademili ben arardım ama neyin böyle peşine düşsem benim olmuyor .O yüzden totem yaptım aramıcam,sorular açıklansa bakmıcam .
Ahahhaah
-
@ekeblad Eyvallah bilmukabelee